Black Bananas Kids het kleding merk

  Black Bananas kids staat voor het transformeren van sport geïnspireerde street style naar een wereldwijd begrip. Door street style en cultuur met sport designs te mixen hoopt Black Bananas kids voor meer supporters wereldwijd. Het logo van Black Bananas staat voor strengt, power en leadership. Hun doel is om de toekomstige generatie te inspireren en te motiveren terwijl ze hun innovatieve designs dragen!  

Joggingspakken van Black Bananas Kids.

  Black Bananas Kids staat vooral bekend om hun joggingspakken. Ze hebben ze in alle kleuren die je je maar kunt bedenken en met allemaal verschillende designs! Ook gebruikt Black Bananas Kids veel verschillende materialen. Zo is het ene pak gemaakt van 65% katoen en 35% polyester en zo is het andere pak gemaakt van 100% polyester. Je kunt ook mix en matchen met Black Bananas Kids! Zo kan je een lange broek inruilen voor een korte broek met een gave hoodie erop of zelfs een t-shirt! Hoe gaaf is dat. Je hoeft Black Bananas Kids dus niet alleen in de winter te dragen maar ook gewoon in de zomer! Helemaal te gek dus. Heb jij nou een super leuke outfit van Black Bananas Kids bij ons gescoord laat dat dan vooral aan ons zien door een foto op Instagram te plaatsen en ons @Amazingkids.nl te taggen met de #amazingoutfit en misschien reposten wij jou foto wel op onze feed!   Black Bananas  

In welke maten is dit merk verkrijgbaar?

  Black Bananas Kids is verkrijgbaar vanaf maat 140 tot 176! Mocht je nog vragen hebben over de kwaliteit en de pasvorm kun je altijd contact op nemen met de klantenservice! Dit kan via onze mail: info@amazingkids.nl of telefonisch: 0854016372.  

Waar kan in Black Bananas Kids bestellen?

  Black Bananas kids kan je bij Amazingkids.nl op de webshop bestellen. Als er iets niet goed is, bijvoorbeeld de maat, kun je dit altijd veilig bij ons retourneren. Ook kan je kleding bij ons online bestellen en in een winkel naar keuze laten afleveren. Dit is geheel gratis en u bent tot niets verplicht!