Terug

Rellix

Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Sluiten
Geslacht
Sluiten
Maat
Kortingspercentage
Sluiten
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

  1. -20%
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Rellix

Yes! En weer is daar een bewijs van de Nederlandse creatieve ondernemersmentaliteit!
In 2020 hebben de makers van het merk Indian Blue Jeans hun kennis en kunde ingezet voor een knap staaltje denim jeans. Zowel voor jongens als meiden is Rellix stoer en rebels merk met een perfecte pasvorm.

Rellix geeft aan dat ze ontwerpen en produceren voor de nieuwsgierige, slimme en jonge Jeans Junkies!

The ultimate goal, a world without waste
Naast hun doel iedereen te laten opgroeien als goede mensen met een mooie positieve inborst, zetten zij zich in voor de omgeving en de wereld en letten zij streng op het zo min mogelijk belasten van het milieu.

 

Rellix Sale


Dit merk heeft alles in zich om het nieuwe It merk te worden. Mocht je iets kunnen scoren in de uitverkoop dan is dat een feestje. Uiteraard kan het wel, maar dan moet je er wel snel bij zijn. Mocht je niks willen missen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Amazingkids.nl

 

In welke maten is Rellix kinderkleding te koop?

 

Kinderkleding van Rellix is verkrijgbaar in de winkel en online in de maten 140 t/m 188. Als je twijfelt over de maat kun je altijd even contact opnemen met een van onze lieve dames van de klantenservice, zij staan je graag te woord met goed en eerlijk advies.

 

Waar kan ik Rellix kopen?


Ook dit merk kun je online kopen. Je bestelt gemakkelijk, veilig maar natuurlijk ook snel in de webshop van Amazingkids.nl. Is de maat toch niet helemaal goed? Ook ruilen is geen enkel probleem. Je kunt onze kinderkleding voor jongens en meisjes ook online bestellen en in één van onze fysieke winkels laten afleveren. Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht.
De adressen van onze Amazingkids winkels kun je vinden op onze contactpagina.

 

    Rellix zomercollectie 2021     Rellix zomercollectie 2021

© 2024 AmazingKids Privacybeleid