Vaak is het lastig om goede kinderkleding te zoeken. Wanneer je kind wat ouder wordt krijgt hij of zij een eigen mening en wilt soms sommige kleren niet meer aan trekken. Maar ook als je kindje wat kleiner is kan het soms knap lastig zijn om hem of haar leuke kleding aan te trekken! Soms passen dingen slecht of zijn de kleuren gewoon simpelweg net goed. Daarom zetten wij in deze blog een aantal leuke kinderkledingmerken onder elkaar. Deze merken hebben vaak kinderkleding voor kleine en wat grotere kinderen. Hierdoor kan jij je lekker inspireren!

Z8

Dit Nederlandse kledingmerk is in 2004 begonnen met een kleine collectie van een paar babyshirtjes. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een collectie met baby- en kinderkleding.  Het kledingmerk heeft nu zelfs een aparte kledinglijn voor je pasgeboren kindje, namelijk de Z8 Newborn Collectie. Deze collectie begint bij maat 50 en is dus geschikt voor de allerkleinsten. Maar ook voor grotere kinderen heeft Z8 een leuke collectie kinderkleding. Kijk dus snel hier om de kleren van Z8 te bekijken!

Black Bananas

Dit razend populaire merk voor kinderkleding is alweer 10 jaar geleden ontstaan. Het typerende voor dit merk is de combinatie van street style en classy. Black Bananas heeft een collectie voor mannen, vrouwen en uiteraard kinderen. Elke maand brengt dit merk nieuwe artikelen uit. Dit is wat anders dan bij andere merken, die vaak volgens vaste collecties werken. Wil je je kindje dus sportief en stijlvol aankleden? Neem dan snel een kijkje bij ons aanbod van Black Bananas!

Cars

Dit populaire merk is al jarenlang een favoriet bij vele mensen. De betaalbare collecties worden dan ook door vele jongens en meisjes gedragen. Maar ook bij volwassenen is het merk zeer gewild. Cars is in Amsterdam begonnen als kledingmerk met alleen spijkerbroeken. Deze verkopen ze natuurlijk nog steeds onder de naam Cars Jeans. Tegenwoordig is de collectie echter veel uitgebreider. Naast de kenmerkende spijkerbroeken verkoopt Cars ook truien, vesten, ondergoed en veel meer. Het merk heeft een collectie voor zowel volwassenen als kinderen. De kinderkleding van Cars begint bij maat 92 en gaat tot maatje 176. Hierdoor kunnen veel kinderen de kinderkleding collectie van Cars dragen! Benieuwd naar de Cars of Cars Jeans collectie? Neem gerust een kijkje in onze webshop!

Tommy Hilfiger

Dit merk heeft nauwelijks een introductie nodig, want het is al tientallen jaren één van de meest iconische kledingmerken ter wereld! Met het herkenbare logo en de vertrouwde stijl herken je dit merk vrijwel gelijk. Tommy Hilfiger is begonnen als merk voor volwassenen, maar heeft tegenwoordig ook kinderkleding. In deze collectie vind je vrijwel alle soorten kinderkleding zoals jassen, T-shirts, sweaters en meer. Daarnaast heeft het merk ook eens per jaar een babycollectie. Let wel op dat deze collectie pas bij maatje 56 begint. Ook eindigt de maat bij 92, waardoor je dus bijna altijd je kleinste deze toffe kleren kan aantrekken!

Dirkje

Dirkje is een kledingmerk voor de allerkleinsten. Het merk heeft betaalbare babykleding voor zowel jongens als meisjes en bestaat al meer dan 25 jaar. De laatste paar jaar wordt het merk echter steeds populairder. Dirkje heeft verschillende setjes met kleding, maar je kan losse kledingstukken ook goed met elkaar combineren. Hierdoor hoef je niet elke keer hetzelfde setje kleren aan te doen! De maten van Dirkje beginnen al bij 44, waardoor zelfs de allerkleinsten dit merk kunnen dragen! Benieuwd naar de kleertjes van Dirkje? Kijk dan gauw in onze webshop! https://www.amazingkids.nl/merken/brand-black_bananas https://www.amazingkids.nl/merken/brand-cars