Maattabel


Maattabel

In deze maattabel kunt u makkelijk bepalen welke kledingmaat geschikt is voor uw kind. U ziet met behulp van de leeftijd of de lengte in centimeters snel de meest geschikte kledingmaat.  Wanneer u de maten van uw kind opmeet kunt u in de tabel aflezen welke maat uw kind het beste past. Hou er hierbij wel rekening dat niet alle merken hetzelfde vallen.

Regular Fit

Dit is een traditionele fit en de meest recht-toe-recht-aan variant.  De pasvorm is ruimer dan een slim fit, maar zit iets strakker langs de kont, dijen en knieën dan een loose fit jeans. Deze fit is comfortabel maar kan bij smalle mensen wat log ogen. Als je wat grotere bovenbenen hebt is dit de ideale jeans. Je kunt de broek stoer dragen door hem bij de enkels om te slaan.

Slim Fit
Een slank vallende jeans die niet knellend is en vaak voorzien is van stretch in de stof. Het model zit nauwsluitend om de heupen maar valt losser vanaf de knie omlaag. Deze jeans past bijna bij alle kledingstijlen. Je kunt hem dragen met laarsjes of iets oprollen met stoere sneakers, sandalen of slippers.

Skinny Fit
Deze jeans zit strak en heeft vaak veel stretch in de stof. De jeans valt strakker op de heupen en bovenbenen en is taps toelopend naar de enkel. Dit model is ideaal voor kindjes met een slanke bouw.

Banana Fit
Deze jeans heeft een relaxte pasvorm. De pijpen lopen iets krom met de knieën naar buiten en enkels naar binnen zoals een banaan, waardoor er stoere kreukjes ontstaan bij de knieën. Dit model is taps toelopend naar de enkel en zit vaak wat losser op de heupen en bovenbenen.

Boyfriend Fit
Dit is een wijde jeans met een coole slordige uitstraling. Deze jeans zit los op het lichaam en heeft een verlaagd kruis. Rond de enkels valt de jeans weer iets smaller.

Loose Fit
Zoals de naam al zegt: een losjes zittende jeans die vaak wat laag gedragen wordt.

Tapered Fit
Een relaxt zittende jeans met een verlaagd kruis. De jeans valt losjes maar valt wel weer wat smaller bij de enkels. Het is dus een soort mix tussen de boyfriend- en de skinny jeans.

Tight Fit
Een mooie aansluitende jeans met comfortabele stretch in de stof. Deze jeans is goed te combineren met een tuniekje of een leuke blouse.

Flared Fit
De uitlopende broekspijpen zijn weer helemaal terug van weggeweest! De bovenzijde van de jeans sluit meestal mooi aan en de jeans is goed te combineren met een strakke top.

Tregging
De tregging is eigenlijk een combinatie tussen een jeans en een legging. De tregging heeft de mooie aansluitende pasvorm van een legging en is uitgevoerd in de stof van een jeans. Meestal heeft de tregging een elastische tailleband zonder sluiting.

Power Fit
Dit is een strakke jeans met veel stretch waardoor je er makkelijk in kunt bewegen. Deze jeans is makkelijk te combineren met een stoere sweater of juist een nette blouse.

X-Slim Fit
Deze jeans valt extra smal en is dus ideaal voor kinderen met een slanke bouw. De jeans zit net zo strak als een tregging en heeft meestal soepele stretch in de stof.

© 2024 AmazingKids Privacybeleid