Terug

Black Bananas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Black bananas kinderkleding Black Bananas kinderkleding     

Black Bananas

 

De missie van Black Bananas is om de volgende generatie te iets bij te brengen, te motiveren en te inspireren. Dat is goed gelukt door een zeer gewilde collecties te creëren gebaseerd op street style, cultuur met een sportief design. Het motto van Black Bananas is dan ook: 'de volgende generatie kan alles'. Geïnspireerd door transformatie en vernieuwing is het logo van Black Bananas ontstaan uit kracht en leiderschap.

 

 

Hoe zijn ze gestart?

 

Het is alweer 10 jaar geleden dat Wesley Balnikker het Nederlandse merk Black Bananas oprichtte. Hij besteedde zijn vrije tijd aan het ontwerpen van T-shirts terwijl hij stage liep in Caribisch gebied. Steeds meer vrienden droegen zijn t-shirts en de vraag begon te groeien. In Nederland werd de vraag ook steeds groter en Wesley begon een webshop. Toen ook bekende Nederlanders zijn T-shirts begonnen te dragen werd het merk echt groot.

 

Black Bananas kinderkleding

 

Dit merk heeft een zeer herkenbare stijl. Het is classy, maar toch uitbundig. Een combinatie van high-end kleding en streetwear in felle kleuren. Black Bananas werkt niet met reguliere collecties, maar brengt iedere maand nieuwe artikelen op de markt. Neem snel een kijkje op onze blog!

 

Black Bananas Sale

 

Zonder te overdrijven is dit merk ongelooflijk bijzonder gewild. Mocht je iets kunnen scoren in de sale dan is dat een unicum. Uiteraard kan het wel, maar dan moet je er snel bij zijn. Mocht je niks willen missen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Amazingkids.nl

Waar kan ik Black Bananas kopen?

Ook dit merk kun je online kopen. Je bestelt gemakkelijk, veilig maar natuurlijk ook snel in de webshop van Amazingkids.nl. Is de maat toch niet helemaal goed? Ook ruilen is geen enkel probleem. Je kunt onze kinderkleding voor jongens en meisjes ook online bestellen en in één van onze fysieke winkels laten afleveren. Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht.
De adressen van onze Amazingkids winkels kun je vinden op onze contactpagina.

© 2024 AmazingKids Privacybeleid