Op dit moment is er superveel sale bij Amazingkids. De sale loopt al op tot 60%! Misschien zie jij door alle sale de leukste items niet meer, daarom helpen wij je een handje! Wij hebben vier outfits voor je samengesteld uit de wintersale. Twee voor de jongens én twee voor de meiden. Er is aan de mini’s gedacht, maar ook aan de oudere kids. We beginnen met de boys. Er staan voor de jongens nog supermooie jeans in de sale, waaronder de VI9972. Dit is een grijze jeans in een skinny fit model. De jeans is voorzien van een handig verstelbaar elastiek in de tailleband. Een leuke blouse is ook altijd goed. Deze (PE3143) dragen we dus boven de jeans. Als het wat kouder is, kun je er ook nog lekker een vestje overheen dragen. Bijvoorbeeld de GC1178 van Garcia Jeans. Voor de kleine jongens is het belangrijk dat de kleding lekker zit. Daarom hebben we voor deze outfit gekozen. Deze donkerblauwe trainingsbroek NM3283 is voorzien van biezen langs beide zijden en de taille is verstelbaar door middel van elastiek. Het shirt is groen/geel gemêleerd met print op de voorzijde. Het shirt (QP2249) is voorzien van gekleurde stiksels, een merkapplicatie en een handige drukknoopsluiting op de linkerschouder. Hierover kan nog een lekkere sweater gedragen worden van Born to be Famous (BTF1019). Op de meidenafdeling in de sale vind je de leukste items voor een nóg leukere prijs. Check bijvoorbeeld dit toffe rokje hieronder van Scotch R’Belle (SS3788). Deze scoor je voor een klein prijsje! Op dit rokje dragen we streepjes (CA2853). Hierover kun je dit superzachte rode vest in een lang vallend model dragen. Het vest heeft een ingebreid ribmotief (GC1195). Voor de mini girls is er ook nog genoeg keuze in de sale. Een jurkje is altijd goed en erg leuk. Scoor dit donkerblauw gestreepte jurkje van Noppies (NO5531) met drukknoopsluiting op de linkerschouder. Een legging hieronder is helemaal leuk (BTF1010). Het merk Looxs is helemaal hip en nog goed vertegenwoordigd in de sale. Dit vestje (LOO1001) vinden wij helemaal geweldig en is ook nog eens lekker warm! Zie je hier iets superleuks tussen? Wees dan snel, want de sale gaat hard en op=op!