Terug

Garcia Jeans

Geen producten gevonden voor deze selectie.

                  Garcia Jeans Girls                                              Garcia Jeans Boys

Garcia                                                              

Het merk Garcia heeft zowel in kinderkleding als kleding voor volwassenen in haar collectie en alles is verkrijgbaar bij Amazingkids.nl.

Maurizio start in 1972 de eerste jeansfabriek in Italië. Hij is al jaren gepassioneerd fan van denim en hij bekwaamt zich in het vakmanschap. Ook zijn vrouw Isabella deelt deze passie en samen produceren vanuit Urbania voor de grote merken.

Maurizio besluit op enig moment zelf een jeansmerk op te zetten en vernoemt deze naar zijn vrouw Isabelle Garcia. Zij is zijn liefde, steun en toeverlaat.

Garcia is geboren

Een Nederlandse klant, Martin Kouwenhoven wordt eind jaren 70 ingelijfd. Deze man blijkt een trouwe klant en vriend. Want als het in de jaren 80 misgaat met 1 van Garcia’s grootste klanten neemt Martin Kouwenhoven het legendarische merk Garcia over. Hij belooft het merk voort te zetten inclusief het bewaken van de uitmuntende Italiaanse kwaliteit. Nog steeds wordt Garcia als een van de sterkste merken ter wereld gezien met de beste kwaliteit denim denkbaar.

Niet zo gek dat Amazingkids.nl heeft besloten Garcia beschikbaar te maken voor haar klanten, neem snel een kijkje op onze blog!

Garcia Collectie

De collectie van Garcia is zeer uitgebreid. Op onze website kan je zoeken op Garcia Jeans, Garcia Men en Garcia Women. Want naast de start van het merk op basis van denim is de collectie flink uitgebreid met gave shirt, broekjes, zwemkleding, jurkjes, noem maar op. Een zeer grote collectie is verkrijgbaar bij Amazingkids.

Garcia Sale

Na het seizoen wordt er regelmatig aanbod van Garcia Jeans voor kinderen, mannen en vrouwen afgeprijsd. Als je erop tijd bij bent ben je een geluksvogel en kan je de leukste kleding voordelig shoppen. De korting kan zelfs oplopen tot 70%. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of hou Amazingkids.nl in de gaten!

Zijn alle maten beschikbaar?

Garcia is in verschillende maten beschikbaar en wordt ook zeer regelmatig bij besteld. Wanneer je niet zeker weet welke maat je moet bestellen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Waar is Garcia te koop?

Garcia bestel je natuurlijk bij Amazingkids.nl. De kleding van dit merk voor zowel jongens, meisjes als volwassen bestel je snel, simpel en makkelijk inclusief garantie en snelle levering.

Ruilen ook geen enkel probleem.

Je kunt onze Garcia kinderkleding voor jongens en meisjes ook online bestellen en laten afleveren in een Amazingkids store naar keuze. Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht. De adressen van onze Amazingkids stores kun je vinden op onze contactpagina.

Indien je vragen hebt over de kwaliteit, pasvorm of beschikbaarheid dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@amazingkids.nl 
© 2023 AmazingKids Privacybeleid