Elk koud seizoen staat in het teken van laagjes. Het is namelijk superhandig! Het houdt de kids warm, ze kunnen een laagje uittrekken als het te warm is en het ziet er ook nog eens hip uit. Laagjes kunnen soms moeilijk te combineren zijn, dus daar gaan wij jullie bij helpen! Een beetje spelen met laagjes is namelijk superleuk. Je kunt op heel veel verschillende manieren laagjes aanbrengen en toepassen. Misschien is het handig als we de tips van top tot teen (letterlijk) gaan bespreken om deze blog wat overzichtelijker te maken. Dus beginnen we bij de haar- en hoofdaccessoires. Hier vallen natuurlijk weinig laagjes aan te brengen want je kan moeilijk een muts en een pet over elkaar dragen. Wat wel heel stoer is, is om een muts met een zonnebril te dragen (als de zon schijnt natuurlijk). Zonnebrillen kun je namelijk ook best in de winter dragen. Dan gaan we naar het bovenlichaam. Voor zowel jongens als meisjes is het natuurlijk superleuk om een blousje onder een trui te dragen, dit zorgt voor een nette look. Printjes onder printjes zie je steeds vaker voorbij komen. Voor meisjes denken we dan bijvoorbeeld aan een tijgerprint truitje met daaronder een langer streepjes shirt, die dus onder het truitje tevoorschijn komt. Een shirt met lange mouwen en daarover een spaghetti-hemdje is ook superleuk! Voor jongens zouden wij gaan voor een breed gestreepte trui met daaronder een langer shirt met dunnere strepen. Doe eens gek! Hier overheen kan natuurlijk altijd nog een effen gekleurd vest gedragen worden of een sierkraagje of sjaal erbij. Links: Trui Vingino ByDanie, shirt Looxs    Rechts: Trui NIK&NIK, shirt NIK&NIK, vest Garcia Jeans Dan is het onderlichaam aan de beurt. Vooral voor jongens zijn hier minder laagjes aan te brengen, want voor jongens kan je eigenlijk alleen gaan voor een stoere jeans. Hier kun je nog mee variëren of je voor een skinny jeans gaat of bijvoorbeeld voor een tuinbroek! De meisjes hebben iets meer opties, namelijk een broek, een legging of een rok. Broeken onder jurken zien we steeds vaker dus probeer dit ook een keertje zelf uit! En dan zijn we aangekomen bij het laatste onderdeel: schoenen. De enige tip die wij jullie kunnen geven is: speel met sokken! Sokken kunnen de onderkant zoveel minder saai maken. Kijk bijvoorbeeld naar sokken met een vrolijk printje voor de jongens of voor schattige sokken met wat ruches voor meisjes onder een hele stoere look. En laat de sokken dan vooral ook zo goed mogelijk zien! Dit was de blog weer voor deze week. Hopelijk heb je iets aan deze tips gehad en ga jij deze winter lekker spelen met laagjes!