Zomerkleding voor onze kinderen

Ieder jaar groeien ze uit hun zomerkleding en moeten er nieuwe outfits worden aangeschaft. En dat is ieder jaar weer een feestje. Niets fijner dan een frisse look voor de kids met het vooruitzicht op een heerlijke zomer vol met buiten ravotten en verstoppertje spelen. Lekker naar het strand in een spiksplinternieuwe bikini voor de meisjes en een coole zwemshort voor the boys. Van de zomerkleding voor kinderen word je nu eenmaal vrolijk!

Zomerkleding voor kinderen bij Amazingkids

Ook dit jaar zorgt onze afdeling inkoop weer voor de nieuwe collecties van de reeds bekende merken, maar ook nieuwe labels krijgen een kans om hun collectie te etaleren. Zo is Amazingkids altijd aan het pionieren en er als eerste bij als het gaat om het ontdekken van nieuwe trends, hypes of patronen in kinderkleding. De zomerkleding dit jaar zegt alles, neem snel hier een kijkje in de nieuwe collecties.

Zomerkleding voor meisjes

Dit jaar staan onze collecties zomerkleding voor meisjes weer bol van de wannahaves! Heerlijk zwierige jurkjes vol met felle, vrolijke kleuren of juist de pastel nudes met een meer ingetogen lief karakter. Voor ieder meisje, voor ieder persoontje een passende outfit. De rokjes, gave t-shirts of jumpsuitjes zijn om om te vreten. De meest gewilde merken voor meisjeskleding zijn Jubel, Z8 en Vingino. Laat ze deze zomer stralen, onze meisjes zijn prinsessen!

Zomerkleding voor jongens

Wat is het weer een feestje geweest om de zomer kinderkleding in te kopen voor onze jongens! Name It, Indian Blue Jeans, wat een gave collecties! We letten altijd op de kwaliteit van het materiaal, want als het goed is krijgen de zomer outfits veel te verduren tijdens het voetballen, rennen en hutten bouwen. Zomerkleding voor jongens moet tegen een stootje kunnen! Bij Amazingkids is alles voor kinderen verkrijgbaar voor de zomer, voor grote jongens tot babytjes. Ons aanbod is zo uitgebreid dat het bijna onmogelijk is om niet te slagen!   Zomercollectie Nik&Nik                                    Zomercollectie Retour Jeans