Tommy Hilfiger Kids.

Tommy Hilfiger is in 1985 opgezet en is in 2010 overgenomen door PVH Corp. Tommy Hilfiger is een wereldwijde kleding- en detailhandel met meer dan 15.000 medewerkers wereldwijd. Ze zijn actief in meer dan 100 landen en hebben meer dan 2.000 winkels in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en de regio Azië-Pacific. De wereldwijde detailhandel van het merk TOMMY HILFIGER(KIDS) bedroeg in 2018 $ 8,5 miljard. Tommy Hilfiger (KIDS) levert premium styling, kwaliteit en waarde aan consumenten over de hele wereld onder de merken TOMMY HILFIGER(KIDS) en TOMMY JEANS.   

Hoodies en truien van Tommy Hilfiger Kids.

  Tommy Hilfiger Kids heeft een groot assortiment aan hoodies en truien. Niet alleen voor dames en heren maar ook voor de kids! Zelf zijn wij, Amazingkids, hier echt helemaal gek op! De truien hebben leuke designs en prints. Ze hebben ook de gekste kleuren zoals fel geel en oranje! Voor de wat bescheidenere kinderen hebben ze ook wit, zwart en grijs. De echte basics die iedereen in zijn kast nodig heeft! De truien zijn gebrushed van binnen, dus ze zijn lekker zacht en comfortabel.  

In welke maten is dit merk verkrijgbaar?

  De maten van Tommy Hilfiger Kids kunnen heel erg verschillen maar voor peuter en baby’s gaan de maten vanaf 56 tot 92. Voor de grotere kinderen gaan de maten vanaf 128 tot 176! Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd naar onze klanten service bellen: 0854016372. Of even mailen naar: info@amazingkids.nl .  

Waar kan ik Tommy Hilfiger Kids kopen?

  Je kunt dit super leuke merk natuurlijk bij ons online en in de winkel kopen! Hou jij er nou meer van om je kleding gewoon even in de winkel te passen? Dan kan je een van onze 8 vestegingen bellen om een uurtje reserveren voor een privé shop uitje! Je kunt de kleding ook online bestellen en in een van onze winkels laten afleveren of natuurlijk naar je huis laten sturen!  Tommy Hilfiger Boys               Tommy Hilfiger Girls