Rock en Roll chick met Kids Only!

Rock en Roll is een stijl die nog veel mensen vaak dragen. Denk bijvoorbeeld aan de leren broek en de leren jasjes. Je kan deze stijl ook heel goed combineren met andere stijlen zoals een leren broek met girly trui erop. Stoer maar toch ook meisjesachtig.  

Gave Items van Kids Only

  Wij hebben van het merk Kids Only ook veel items waarmee je een stoere Rock en Roll look kan maken. Hou jij dus echt van het stoere en wil jij er geen girly trui of bloes op dan zijn hier een paar leuke items van Kids Only  en Vingino waarmee jij echt een Rock en Roll chick wordt! Een super gave trui van Vingino VN5223 met Rock it erop is super gaaf met de leren broek van Kids Only ONLY1489. Een All black outfit is iets voor een echte Rock Chick. Kids Only heeft ook super veel leuke T-shirts en truien die super stoer zijn. Bijvoorbeeld: ONLY1479 ONLY1480 ONLY1481   ONLY1479 Kids Only KONLucy              ONLY1480 Kids Only KONLucinda               ONLY1481 Kids Only KONLucinda   Het merk Kids Only heeft heel enorm veel items en super leuke tops voor de stoere girls onder ons! Een van mijn favoriete items is de ONLY1482. Dit is een leren blouse jurk. Deze jurk is voor de meiden die stoer maar toch een beetje girly willen zijn. Zelf ben ik gek op deze combinatie!  

Kids Only Prijzen

  Kids Only is ook een zeer betaalbaar merk. Je vindt op onze site een zeer grote collectie Kids Only,  de prijzen beginnen rond € 14,99.  

Waar kun je Kids Only Kopen?

  De leukste items van Kids Only koop je dan ook bij Amazingkids.nl Alle Amazingkids Stores hebben een ruime collectie van Kids Only hangen.   Heb jij nou een super stoere look die wij echt moeten zien? Plaats dan een foto van jou outfit op Instagram en tag @amazingkids.nl en gebruik de #amazingoutfit en misschien reposten wij jou foto wel op ons Instagram account!