De meeste meiden zijn wel bekend met de vlogs en Instagramposts van Joy van Beautynezz. Ze begon in 2014 met haar YouTube-kanaal BeautyNezz en heeft al verschillende prijzen gewonnen. Joy is razend populair bij de tienermeisjes. Eerder ontwierp ze al twee succesvolle collecties met schoolartikelen, maar haar grote droom kwam uit toen ze samen met NIK&NIK een kledinglijn mocht ontwerpen. Joy heeft al eerder samengewerkt met NIK&NIK voor onder andere fotoshoots, modeshows en TV-spotjes. Afgelopen donderdag was de feestelijke lancering van de kledinglijn BeautyNezz x NIK&NIK. Dit vond plaats in een grote speelhal in Utrecht. Hier waren bijna alle bekende YouTubers, influencers en heel veel kinderen gekleed in NIK&NIK kleding aanwezig. Met de spelletjes konden grote prijzen gewonnen worden, zoals een scooter, een Gucci tas, shoptegoed en veel andere mooie prijzen. De style van Joy is goed terug te zien in de BeautyNezz x NIK&NIK collectie. Je kunt er echte meiden artikelen vinden, maar ook de wat stoerdere items ontbreken niet. De collectie heeft leuke rokjes en jurkjes die prima gecombineerd kunnen worden met de gave shirts met print, sweaters en het stoere leren bikerjasje Eileen met de zilverkleurige details. De kleuren zwart, rood en wit zijn in de kledinglijn gebruikt. Het is superhandig dat je binnen de collectie lekker veel verschillende setjes en combinaties kunt maken. 1 Stoere look: een leren rok met bijpassend bikerjasje en een leuk wit it-shirt. Shirt: nik2178 Famous Rok: nik2147 Eileen Jack: jas2538 Eileen 2 Girly look: een speelse rok en een mooie top met all-over sterretjesprint en leuke trompetmouwen. Top: nik2163 Joya Rok: nik2171 Cyra 3 Ondeugende look: opvallende rode sweater met een leuke geborduurde tekst op de voorzijde en de stoere leren rok met zilverkleurige details. Sweater: nik2174 Coolest Rok: nik2147 Eileen 4 Feestelijke look: een zwarte jurk van mooie stof en uitgevoerd in een all-over sterretjesprint en speciale trompetmouwen. Jurk: nik2161 Joya