Er komen weer hééél veel leuke items binnen bij Amazingkids. Daar maken wij mooi gebruik van met deze Outfit Of The Week! Gelukkig zijn nog lang niet alle nieuwe items binnen voor komende winter. De komende weken zullen we dus outfits samenstellen van allemaal nieuw binnengekomen items. Vandaag hebben wij gekozen voor een fluwelen legging, een ruche trui en een panterprint blouse. Toen wij deze legging (NIK1984) van het kinderkledingmerk Nik & Nik zagen, waren we gelijk verliefd! Hoe comfortabel ziet deze blauwe, fluwelen legging eruit? Leggings zijn over het algemeen wat lastiger te combineren (hier weten wij als vrouwen alles van), want je wilt het liefste je kont bedekken. Hoe ga je het dan doen als je een superleuke legging hebt gevonden en je vindt het zonde om die legging te verstoppen onder een rokje of een jurkje?! Wij hebben de oplossing gevonden. Deze oplossing hebben wij ook toegepast in deze outfit. Bovenop deze legging vonden wij namelijk een rokje een beetje zonde, want je verstopt dan de mooie legging. Wij kozen voor een trui die oversized valt. Zo laat je zoveel mogelijk zien van de legging, maar de outfit wordt niet ordinair. Als trui hebben wij gekozen voor een rode sweater van het kinderkledingmerk Indian Blue (IN1627). Dit item is het enige item van deze outfit die in de korting is! Wees er dus snel bij voordat deze hippe trui weg is. Om de outfit nog iets fleuriger en vrolijker te maken, kozen wij voor een blouse met een overall print. Namelijk een panterprintje. Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten, is panterprint dé print van dit voorjaar, maar ook van het komende najaar. Voor de mensen die een panterprintje vaak net eventjes iets te veel van het goede vinden, is dit een hele mooie manier om de print toch subtiel terug te laten komen. Je trekt de blouse namelijk onder de trui aan. Zo krijgt de outfit een extra boost die wel subtiel is. Maak de outfit af met veterlaarsjes of bijvoorbeeld Docter Martens! Hoe stoer is dat? Volgende week zijn we er weer met een OOTW voor de boys. Tot dan!