Hoe te gek is deze broek van Scotch Shrunk? De broek is net binnen en we wilden er gelijk een blog over schrijven. Dat belooft veel goeds! Wij zijn super fan van deze nieuwe sweatpants en hopen jullie hier ook mee aan te kunnen steken. Lees vooral verder als je wilt weten hoe de broek valt en wat je goed met deze broek kan combineren. Wij geven toe, het is niet de makkelijkste broek als het gaat om combineren, dat komt door de drukke print en de kleuren van de broek. Toch heeft Amazingkids genoeg leuks om samen met deze broek een toffe outfit te creëren. Lees lekker verder! Deze heerlijke broek (SS4001) is van het kinderkledingmerk Scotch Shrunk. Dit is het kleine broertje van Maison Scotch. Persoonlijk vinden wij dat Scotch and Soda altijd megagoede kwaliteit levert. Je betaalt er misschien iets meer voor, maar de kledingstukken gaan altijd erg lang mee. Het zit ook nog eens erg comfortabel bij de kids. Dat komt door de kwaliteit van de stof. Deze broek is voorzien van een vrij stevige stof die superzacht is van de binnenkant. De broek valt vrij losjes over de benen en is voorzien van steekzakken aan beide broekspijpen. De kleur die wij erg goed vinden matchen met de kleuren van de broek, is rood. Qua kleuren passen ook koninklijk blauw en andere tinten blauw goed bij de broek. Uiteraard passen de kleuren die zelf in de broek zitten, zoals mosterd geel, donkerblauw en wit er ook prima bij. We hebben wat producten geselecteerd die wij erg goed vinden matchen met de broek: NIK1861, NM4115, OC1477, IN1684, JAS2157 en JAS2153. Voor onze OOTW hebben wij gekozen voor een nieuwe, rode hoodie van kinderkledingmerk Cars (CA3231) en een geel shirt van Name it (NM4169). Deze twee items maken de outfit superstoer en kleurrijk. Wij vinden deze outfit erg tof. Dit wil je toch gewoon hebben?! Heb je deze outfit of panterbroek gescoord? Laat het ons dan vooral zien op Instagram met #Amazingoutfit en tag @Amazingkids.nl. Ben je niet zo’n fan van deze outfit als wij? Wees dan niet getreurd… Iedere week hebben wij weer nieuwe outfit-inspiratie speciaal voor jou!