Daar zijn we weer met een heerlijke outfit of the week! Hebben jullie dit nieuwe pak van het kinderkledingmerk Little 10 Days al gezien? Wij zijn helemaal fan! Dit bijpassende setje is voor sommige kids misschien net iets te veel van het goede, maar wie houdt er nou niet van roze? Lees vooral verder als je meer wilt weten over dit pak en over manieren hoe je het kan combineren. Een heel pak van fluweel… beter kan je het niet krijgen volgens ons. Wij zaten al een tijdje met smart te wachten op dit pak, zodat we het eindelijk met jullie konden delen. En nu is het hier! We snappen dat jullie graag willen weten hoe je het het beste kunt stylen. Check het hieronder. De broek (DAY1161) en de blazer (DAY1156) van deze set zijn apart verkrijgbaar. Wij hebben deze set vandaag gecombineerd met een lichtblauwe blouse (SS3987) van het kinderkledingmerk Scotch R'Belle. We hebben voor een blauwe blouse gekozen, omdat dit een goede contrasterende kleur is met roze. Je kunt ook kiezen voor de kleuren rood of groen. Of natuurlijk wit, grijs en zwart. Die kleuren zijn altijd een goede optie. Als je een sweater of een shirt met lange mouwen onder de blazer draagt, dan is het leuk om de mouwen onder de blazer uit te laten komen. Zorg ervoor dat de top die je onder de blazer draagt, half of helemaal in de broek zit. Maak de outfit af met leuke witte sneakers. De blazer is apart van de broek erg leuk te combineren met een zwarte pantalon of een spijkerbroek. De broek is juist erg leuk met een shirtje en een bomberjasje of leren jas erop. Heb jij één van de items op een andere manier gestyled? Laat het ons dan vooral weten! Wij hopen dat we jullie een beetje hebben geïnspireerd wat betreft dit leuke pak. Als je ’t shopt, lat het dan vooral zien op Instagram met #Amazingoutfit en tag @Amazingkids.nl. We hebben volgende week weer een nieuwe OOTW voor jullie klaar staan!