Geel en blauw: dat zijn dé kleuren voor de boys deze zomer. Deze twee kleurtjes zijn ook nog eens goed met elkaar te combineren, daarom hebben wij een shoppingpage voor jullie samengesteld met onze favo items. Lees vooral verder voor stijladvies en inspiratie! VI9762: WE LOVE dit spijkerjasje van Vingino! Het is echt een obsessie geworden onder ons. Het spijkerjasje zit al een tijdje in onze collectie, maar we zijn er nog steeds verliefd op. Dit superstoere spijkerjasje is echt een musthave voor elke jongen. Stoerder kan je het niet krijgen. De achterkant van dit jasje is voorzien van een stoere rockprint. We zijn ook erg fan van het gele streeppatroontje op de voorkant. Dit spijkerjasje is eigenlijk met alles heel goed te combineren. Speel lekker met verschillende kleuren denim of kies voor een joggingsbroekje (zoals die naast het spijkerjasje op de foto). Sneakers maken de outfit af! NIK1842: Nog zo’n héérlijk item. De kleur van deze broek is echt heel gaaf! Dit joggingsbroekje is een perfect voorbeeld van een joggingsbroek die ook als normale broek gebruikt kan worden. Combineer het met een wit shirtje met korte mouwen of een witte sweater en je kind is ready om de deur uit te gaan. SS3994: Deze gele trui van het kinderkledingmerk Scotch and Soda zit té lekker. Je zou het haast niet meer uit willen trekken. Dit kleurtje is leuk met een spijkerjasje eroverheen en dan ook een spijkerbroek eronder. Lekker veel denim en geel! Wat wil je nog meer? JAS2157: Deze jas is voor de iets oudere boys. Het is echt te stoer voor woorden. Steeds vaker dragen jongeren zo’n model in plaats van een jas met een ritssluiting van boven tot beneden. Deze trend komt van het merk The North Face. Een stoere zwarte spijkerbroek met gaten eronder maakt de outfit helemaal af. SS3985: Dit shirt kan je toch niet stom vinden? Wij vinden hem té schattig. Zeker het gele gecombineerd met het lichtgrijs. Combineer dit shirt met een lichtblauwe broek voor een zomerse look. CD1273: Zo’n kort shortje als deze van Crush Denim zijn de meeste jongens niet gewend, maar net als met veel zwembroeken, worden ze steeds korter. Wij vinden deze short helemaal te gek met een sweater erboven en sneakertjes met hoge gekleurde sokken eronder. Klinkt misschien een beetje gek, maar geloof ons: het staat leuk! Al deze items zijn verkrijgbaar onder het kopje zomercollectie 2018! Wees er snel bij!