Deze week hebben wij gekozen voor een héle sportieve outfit of the week. Wij kunnen niet genoeg krijgen van al die leuke zomerse kleurtjes. Wil jij weten hoe wij dit gecombineerd hebben? Lees dan vooral verder! Kinderen zijn dol op kleur. Hoe kleurrijker, hoe beter! Ook komen kinderen nog weg met veel kleur, dus grijp je kans om dit pak snel te kopen, voordat jouw jonge tiener zichzelf hier te oud voor vindt. Dan gaan ze namelijk vaak over op zwart en grijs. We zijn begonnen met de broek van kinderkledingmerk Nik & Nik (NIK1853). Deze heerlijke trainingsbroek is lekker luchtig en voorzien van een vrolijke dosis kleur. Joggingsbroeken die als normale broek gedragen kunnen worden, zien we steeds vaker. Echt een trend voor komende herfst en winter! Toch begrijpen wij dat deze broek vrij moeilijk te combineren is met een ander item. Hier is de perfecte oplossing voor gevonden, want Nik & Nik heeft een bijpassend vestje bij deze broek ontworpen. Dit vest (NIK1872) zorgt voor een supersportieve uitstraling, zeker als je het op de broek combineert. Als top kozen wij voor het shirtje met korte mouwen van het kinderkledingmerk MOLO (ML1917). Wij vonden dit shirtje goed bij de broek passen, omdat er veel kleuren in het shirtje zitten. De tijger die op het shirtje staat, maakt de outfit nog net even een tikje stoerder. Naast het shirt van MOLO en het vest van Nik & Nik, zijn er nog véél meer items die je op de broek kunt dragen. Een shirtje met tijger-/panterprint of een lichtblauw blousje, voorzien van een print, staan er ook erg leuk op. Zo zie je maar weer, er past best wel veel op de groen met roze broek. Wees vooral niet bang om te spelen met kleur- en printcombinaties. Vond je deze blog weer leuk? Of heb je nog tips of trics voor ons? Comment dat dan onder één van onze foto’s op Instagram of Facebook. Bovenstaande items zijn verkrijgbaar op onze website.