Pinterest en Instagram staan vol met Franse mode-iconen die de straat op gaan in hun geweldige outfits. Deze week werden wij door deze Franse Fashionista’s geïnspireerd. We hebben de stijl van deze dames terug laten komen in de outfit of the week. Hopelijk vinden jullie deze outfit net zo leuk als wij! Alle items van deze outfit zijn echte eyecatchers. Ze vallen stuk voor stuk op. Wij vinden het combineren van dit soort items extra leuk. Zo creëer je een hele unieke outfit. Het item waar wij deze week de outfit mee startten was het shortje van Scotch R’belle (SS3796). Het shortje valt wat hoger op de heup en is voorzien van een supercute panterprintje. Het item is ook nog eens dik in de korting! Wat wil je nog meer? Wees er dus snel bij, voordat het uitverkocht is! Het item dat we boven het shortje dragen, is een lekker luchtig blousje. Ook dit item is van het merk Scotch R’belle (SS3987). De kleuren bordeauxrood en lichtblauw gaan erg goed samen, zoals je kunt zien. Om de outfit iets meer bestand te maken tegen het Nederlandse weer, hebben wij gekozen voor een blazer van het kinderkledingmerk Vingino. Deze blazer is een product uit de collectie van Danie Bles x Vingino. Echt een mode-item! De blazer past erg goed bij het Franse thema van deze week. Als allerlaatste hebben wij gekozen voor lak-veterlaarsjes van NIK&NIK om de outfit helemaal compleet te maken. Hoe leuk zijn deze schoentjes?! Wij vinden deze veterlaarsjes erg geschikt voor de winter, maar ook voor de zomer. Veterlaarsjes zijn áltijd leuk onder een jurkje of een kort broekje. Zo geef je de outfit net die stoere twist. Alle items zijn verkrijgbaar op onze website www.amazingkids.nl. Volgende week staat er weer een ootw voor de boys online!