Deze week hebben wij weer een hele toffe outfit samengesteld voor de jongens. Deze outfit is voor de boys van 0 t/m 2 jaar oud. Wil jij weten welke items wij gebruikt hebben om deze outfit samen te stellen? Lees dan vooral verder! Het is best een tijd geleden dat we een Outfit Of The Week hebben samengesteld voor de mini jongens. Daarom kozen wij deze week voor deze categorie. Bij Amazingkids hebben wij een vrij groot assortiment voor de mini’s. Dus het zoeken naar een outfit was nog best wel een uitdaging. Naar onze mening is er weer iets heel erg leuks uit gekomen en we hopen dat jullie er ook zo over denken. Als eerste item viel ons het bomberjasje van het kinderkledingmerk Name-it heel erg op (JAS2195). Een heel stoer donkerblauw bomberjasje met een satijnen look. Wij zijn vooral fan van de leeuw die op de voorkant van het jasje staat en de tekst “STAY WILD” die op de achterkant staat. Vanuit dat jasje gingen we verder met de outfit. Daarna kozen wij voor een shortje. Zeker voor de kleinere mannen vinden wij dat comfort voorop staat. Een lekker zittend broekje is erg belangrijk. En omdat de temperaturen flink omhoog gaan, wilden wij een zomerse outfit samenstellen. Daarom kozen wij voor een rode sweatshort van het merk Tumble ‘N Dry (TD4044). De kleuren rood en donkerblauw zijn een hele goede kleurencombinatie. Het shirtje, wat ook van het merk Tumble ’N Dry is, vonden wij erg goed bij de rest van de outfit passen. De kleur wit is top voor in de zomer, want je kindje krijgt het daardoor minder snel warm. De kleur rood kwam natuurlijk al terug in het shortje, maar ook in de leeuw van het jasje. Perfecte match wat ons betreft! Om de outfit helemaal compleet te maken, hebben wij de outfit af gemaakt met een schattig paar schoentjes van het kinderkledingmerk Vingino (VN1359). Hoe cute zijn die schoentjes van spijkerstof? Alle items die wij hierboven genoemd hebben in deze blog zijn te vinden op onze website www.amazingkids.nl. Wees er snel bij voordat ze weg zijn! Tot volgende week!