Deze week hebben wij weer een hele leuke OOTW voor de girls klaar staan! Hopelijk worden jullie net zo blij als wij van deze vrolijke zomerse kleuren! Ruches zijn helemaal het ding voor meiden dit seizoen (en ook volgend seizoen). Misschien hadden jullie dit al gezien, want een flink aantal blousjes, truitjes, shirtjes enzovoort zitten vol met ruches. Daarom hebben wij voor deze OOTW een outfit samengesteld met ruches! We horen graag wat jullie hiervan vinden! Zoals we net al zeiden, ruches zijn helemaal hip and happening at the moment. Een ander woord voor ruches is ook volants. Volants zijn super leuk voor op een rokje, maar ook voor de uiteinden van de mouw of op de voorzijde van een blousje. Wij willen jullie graag wat inspiratie geven op het gebied van ruches/volants. Wij hebben een outfit samengesteld waarbij dus het rokje ruches heeft. Dit super leuke rokje is van het merk AI&KO (AI1036). Het is een omslag rokje wat lekker luchtig is voor de zomer. Hier kunnen slippers, sneakers of zelfs veterlaarsjes onder. Vooral veterlaarsjes maken de outfit lekker stoer. Wat de truttigheid van de ruches een beetje compenseert. Juist omdat ruches voor sommige mensen een beetje truttig over kunnen komen, hebben wij de bovenkant iets stoerder gemaakt, om het contrast op te zoeken. Wij hebben gekozen voor een T-shirt van Tommy Hilfiger (TH1277). Omdat het rokje wat hoger op de middel zit, hebben wij het shirt wat korter gemaakt door er een knoop in te leggen.  Het is juist leuk om de knoop goed zichtbaar te maken. Om de outfit helemaal af te maken hebben we voor een stoer spijkerjasje gekozen van LTB Jeans (JAS2271). Wat je niet kan zien op de foto, is dat dit jasje ook nog eens een hele toffe achterkant heeft met een hele stoere print. Wie wil dat nou niet? Alle items die genoemd zijn in deze blog staan online op onze website. Hopelijk vonden jullie deze OOTW leuk en zien we jullie volgende week weer terug!