Deze week hebben wij weer een nieuwe outfit van de week voor de boys! We hebben gekozen voor verschillende kleuren blauw en leggen je uit hoe je dit eigenlijk combineert. Lichtblauw is een heerlijk zomers kleurtje en daarom helpen wij jullie graag met een uitgebreide uitleg over de kleur blauw. Blauw is de kleur van de lucht en de zee, de lievelingskleur van veel stoere jongens. Het wordt over het algemeen geassocieerd met rust en vrede. Én het staat voor duidelijke communicatie, betrouwbaarheid en vertrouwen. Voor ons is het inderdaad ook de kleur van de zee en van een hele heldere lucht met een lekker zonnetje, oftewel ZOMER! De kleur is extra leuk te combineren met verschillende kleuren blauw. Er bestaat absoluut geen ongeschreven regel dat onder een blauw T-shirt persé een zwarte of grijze jeans gedragen moet worden. Ga juist heerlijk voor een licht spijkerbroekje! Voor deze OOTW zijn we begonnen met een tof truitje van het kinderkledingmerk Scotch & Soda (de jongens collectie heet Scotch Shrunk). Deze sweater (SS3896) is super basic maar wel heel erg handig voor een zwoele zomerse avond, waar de graadjes een beetje dalen naar mate de avond verstrekt. Dan gooi je deze sweater lekker over je stoere outfit en zie je er alsnog te gek uit. Deze sweaters zijn overigens van supergoede kwaliteit en 100% katoen. We willen bij deze OOTW graag meerdere opties geven die goed bij het thema blauw passen. Daarom hebben we er nog een sweater bij toegevoegd van Scotch & Soda met een zomers dessin op de voor- en achterkant (SS3952). Wanneer het niet zo súperwarm is, zijn de shirtjes met korte mouwen van Nik & Nik erg geschikt. We kozen voor de nummers NIK1816 en NIK1824. Beide shirtjes zijn bedrukt met een zomerse tekst en zijn ook erg leuk onder de sweaters die hierboven genoemd staan. De shirtjes zijn wat langer aan de onderkant, dus dan komen ze leuk onder de sweaters uit. Om de outfit helemaal compleet te maken, hebben wij voor een lichte denim short gekozen van het kinderkledingmerk CARS (CA3182). Wat vind jij van deze outfit of the week? Heb je er inspiratie uit kunnen halen of ga je voor de hele look? Deel het vooral met ons via Instagram of Facebook! Alle items zijn beschikbaar op onze site www.amazingkids.nl.