Je ziet het steeds vaker bij de meidenjeans van tegenwoordig, een gerafelde onderkant. Wij zijn helemaal fan en hopen jullie ook aan te steken met dit virus. In deze blog leggen wij uit wat wij zo leuk vinden aan de gerafelde onderkant en laten we je manieren zien waarmee je deze onderkant goed kan combineren. Lees vooral verder! Misschien moet je er eventjes aan wennen, maar het grootste voordeel van de gerafelde onderkant vinden wij toch echt dat je jeans niet gaat lubberen aan de onderkant. In de lente en de zomer worden er over het algemeen vrij veel jeans hoogwater gedragen. Vroeger werden ze een paar keer omgeslagen aan de onderkant, daarna werden jeans ingekort, zodat je ze al hoogwater thuis kreeg. Tegenwoordig zit er onder een simpele jeans een stoere touch. Dit is super leuk met een sneakertje eronder. Denk dan aan Allstars of Adidas sneakers. Je hebt jeans met een opvallende rafelrand, maar ook met een subtiel randje. Het effect blijft uiteindelijk hetzelfde. Wij hebben onze mooiste jeans met rafelrand op een rijtje gezet voor jullie met hierbij uiteraard wat stylingtips. AI1035: Deze witte jeans valt skinny en heeft een flinke rafel aan de onderkant. Wit is natuurlijk de kleur voor de zomer qua broeken, dus hier zouden wij ook gebruik van maken. Combineer het met een leuk shirtje met bloemetjesprint of een los vallend blousje. VN1209: Een wat donkerdere jeans van het kinderkledingmerk Vingino. De voorkant is gerafeld aan de onderkant, maar de achterkant niet. Dat maakt hem juist leuk. Vooral met een veterlaarsje eronder, waar je dan dus de broek overheen laat vallen. Zo leg je nadruk op de achterkant. NIK1776: Deze skinny jeans heeft een iets kleinere rafelonderkant. Dit is top voor de liefhebbers van een simpele broek met toch een subtiele touch. Combineer dit met een paar sneakers en een zomerse top. De broeken die wij hierboven hebben genoemd zijn alle drie verkrijgbaar op onze site. Tot volgende week!