Jaaaaaaa, wat een lekker weertje deze week! Dat betekent: korte broeken en korte mouwen aan. Wie wordt daar nou niet blij van? Deze week dus een heerlijke zomerse outfit voor de dames. Je hebt het misschien al gezien, maar de off-shoulder tops zijn weer helemaal hip dit voorjaar. Het is eigenlijk een item dat niet kan missen in je zomerse kledingkast. Je hebt er jurkjes, shirtjes en blousjes van, die heel leuk zijn voor bijvoorbeeld over je bikini. Je kan de off-shoulder tops ook supergoed combineren met een nette rok of broek voor ’s avonds, wanneer je uiteten gaat. Deze week laten wij je zien hoe je een off-shoulder top goed voor deze gelegenheden kan combineren. We beginnen met een strandoutfit voor overdag. De off-shoulder top die we gebruiken is van het kinderkledingmerk Frankie & Liberty (FR1043). Hij is heerlijk zomers door de wijd uitlopende mouwen en omdat de top een beetje cropped is. Het shortje die we gecombineerd hebben met de top is van het kinderkledingmerk Molo (ML1912). Het shortje van joggingstof is afgewerkt met een wijd uitlopende onderkant. Hij zit dus ook nog eens heerlijk. Om de outfit helemaal compleet te maken, hebben wij er nog een paar teenslippers bij gedaan van het merk O’Neill (SL1040) en een handige rugzak van FLO waar je je strand-essentials in kunt stoppen (FLO1838). Voor de avondoutfit hebben wij alleen gekozen voor een andere broek. Namelijk een zwarte flared broek van LMTD (LMTD1357). Een flared broek is goed geschikt voor nette activiteiten, dus dit vonden wij een perfecte match. Voor schoenen zouden wij kiezen voor lekker zittende sneakers, zoals All-Stars. De top is ’s avonds ook leuk te combineren met een tuinbroek of een rok. Als het wat kouder wordt buiten, draag je er een leren jasje overheen. Dit was de outfit of the week voor deze week. Hopelijk zien we jullie volgende week weer terug bij een nieuwe outfit of the week, maar dan voor jongens. Alle items scoor je op onze website. Wees er snel bij!