Deze week is het superlekker weer, de korte broeken kunnen misschien zelfs weer aan! Om jouw lentegarderobe even een update te kunnen geven, hebben wij de leukste lente-items voor je uitgezocht. Deze week geven wij je inspiratie voor de meiden en volgende week zijn de boys aan de beurt! 1. NM4052: een té leuk shortje van Name It met schattige ruches aan de onderkant. Vanwege de print en de ruches is dit shortje helemaal hip. Om de outfit af te maken is een schattige blouse op dit shortje erg leuk! 2. TD4135: dit noemen ze ook wel een palazzo broek. Heerlijk voor de zomer, want het is superluchtig. Top voor naar het strand met een bikinitopje erboven. Deze broeken zijn ook goed te combineren voor een nettere outfit met een strak shirtje met lange mouwen erop. Zorg dan wel dat de broek high-waisted is! 3. CD1262: Panterprint, panterprint en nog eens panterprint. We kunnen er niet genoeg van krijgen! Dit leuke shortje van Crush Denim heeft aan beide voorkanten een kleine split, waardoor het geen basic shortje is. Dit maakt hem net eventjes iets speelser en leuker! 4. AI1035: We are in love! De onderkant van deze broek is heel goed te combineren met gekleurde sneakers. De witte kleur van deze jeans is natuurlijk top voor de lente! 5. BN1438: Lekkere luchtige jumpsuits zijn top voor het voorjaar. Net zoals deze donkerblauwe jumpsuit van Brian & Nephew. De jumpsuit kan gedragen worden met een jasje eroverheen of een shirtje met korte mouwen en misschien wel een klein colletje eronder. 6. MOS1633: Deze grijze blouse van Moscow kan zowel goed als blouse én als jurk gedragen worden. Als blouse is het goed te combineren met een witte jeans met scheuren eronder. Als jurkje kun je ‘t over een bikini dragen. 7. AI1037: Een witte kanten blouse met wijd uitlopende mouwen. Hoe fashionable wil je het hebben? Dit blousje kan letterlijk met alles gecombineerd worden! 8. NIK1601: Een fleurig jurkje van het kinderkledingmerk Nik & Nik. Dit jurkje valt helemaal onder het modebeeld van nu door de ruches, ookwel voillants, en de bloemen print. Superleuk met zwarte veterlaarsjes eronder. 9. NIK1795: Een klein buideltasje is altijd handig! Voor naar het strand of om even je geld in te stoppen als je een ijsje gaat halen. 10. JAS2215: Met dit heerlijke weer wil je natuurlijk niet een té warme zomerjas aan. Daarom is dit witte spijkerjasje erg handig voor het voorjaar en vooral voor de warmere dagen. We hopen dat je door deze blog weer lekker wat inspiratie hebt gekregen voor de lente. De genoemde items scoor je allemaal onder het kopje Zomercollectie 2018.