Gooi die winterjas lekker terug de kast in en haal je zomerjas er maar uit! Het is officieel lente! Het weer is ook nog eens erg aangenaam deze week, daarom hebben wij een outfit voor boys samengesteld die nog wel warm is, maar ook goed bij deze mooie lentedagen past. Komende weken is het lang niet meer zo koud als een paar weken geleden, de graadjes gaan zelfs tot óver de 20 graden. En dat betekent: zomerjassen aan of zelfs zonder jas naar buiten. Lekker buitenspelen, luchtige gympen of zelfs teenslippers aan, zonnebril op je neus, maar ook onder de moddervlekken thuiskomen van het voetballen. Oftewel: alleen maar leuke dingen (waar moeders wellicht anders over denken). De outfit die wij deze week hebben samengesteld is een heerlijke stoere lente-outfit voor de boys. We beginnen met de stoere, groene zomerjas. Deze jas is van het kinderkledingmerk Replay (RP1457). Het merk Replay is een tijdje weg geweest bij Amazingkids, maar ze hebben nu een flinke comeback met alleen maar leuke items. Dus go check it out! Deze jas is ook makkelijk als vest te dragen wanneer de graadjes weer iets omlaag gaan. Je weet het namelijk nooit in ons kikkerlandje. Voor onder de jas hebben wij gekozen voor een donkerrood T-shirt van het kinderkledingmerk Cars (CA3097). Wij hebben voor dit basic shirtje gekozen om de outfit niet te druk te maken. De skinny jeans van het merk LTB is light washed met stoere scheuren en gaten (LTB1172). Dit maakt naar onze mening de outfit helemaal af. Als kers op de taart hebben we er nog een stoere pet bij gestyled van het merk Indian Blue. We willen natuurlijk niet dat de gezichtjes verbranden tijdens het buitenspelen (IN1672). Alle items van deze outfit zijn te vinden op onze website www.amazingkids.nl onder het kopje Zomercollectie 2018.