Ben jij een stoere chick of juist een tuttebel? Wij hebben een superleuke outfit samengesteld die voor beiden heel leuk is en in het teken staat van een toffe sterretjesbroek. Wij hebben in deze outfit of the week een skinny jeans gebruikt van het hippe kinderkledingmerk NIK&NIK (NIK1723). Dit item is gebruikt als statement piece van de outfit. Op de broek staan superleuke sterretjes. Dit kan truttig zijn, maar je kunt het ook erg stoer combineren. De coltrui die we hebben gekozen voor boven de broek, is van het kinderkledingmerk Scotch R'Belle (SS3814). Het coltruitje heeft superleuke details, namelijk de ruches en volants bij de col en mouw-uiteindes. Dit truitje is leuk te combineren met een wit spijkerjasje, omdat je dan de mouwen van het truitje (dus de wijd uitlopende mouw-uiteindes) onder het jasje kan laten zien. Oftewel: zorg dat je de volants onder het jasje vandaan ziet komen. Dit geeft een extra stoer effect, waardoor de outfit een stuk minder truttig wordt. De hele outfit in het algemeen is lekker lente-achtig. Dit is de reden dat wij voor een spijkerjasje hebben gekozen, in plaats van een dikkere jas. Ook gaan er nu weer wat lichtere kleuren gebruikt worden. Het witte spijkerjasje is van het kinderkledingmerk Name It (JAS2215). Om de outfit helemaal af te maken hebben wij er nog een superschattig leopard rugtasje van Like Flo (FLO1838) bij gekozen. Ten eerste: wij houden van leopard printjes. Ten tweede is dit tasje superhandig om wat schoolboekjes in te stoppen of alleen een lunchtrommeltje. Een echte musthave dus! Alle items zijn verkrijgbaar op onze site, dus neem vooral een kijkje! Tot volgende week met weer een jongensoutfit!