Toen wij het nieuwste blousje van het kinderkledingmerk Circle Of Trust zagen, waren wij verliefd! We moesten en zouden hier een outfit of the week mee maken. Zo gezegd, zo gedaan… Deze heerlijke, witte blouse van Circle Of Trust (CT1194) is lekker luchtig en van superkwaliteit. De stof die gebruikt is, is een soort linnen dat bijna niet kreukt. De mao-kraag is het detail waarvan wij dachten: WAUW, ZÓ MOOI! Bij de heren kwam deze kraag twee jaar geleden al op en sindsdien wordt hij superveel gedragen. In de jongensmode was de kraag eigenlijk nog niet te zien… tot vandaag! De blouse hebben wij voor nu gecombineerd met wat warmere kleding, maar het kan ook heel goed gedragen worden met een stoer denimshort met gaten of juist een net katoenen short. De lente komt namelijk alweer dichtbij! Omdat de temperaturen op dit moment nog niet héél hoog zijn, hebben wij er dus een warme outfit van gemaakt. We willen natuurlijk niet zorgen voor nóg meer verkouden en zieke kindjes. Voor onder de blouse hebben wij gekozen voor een stoere jeans van het hippe kinderkledingmerk Nik & Nik (NIK1762). Een lichtblauwe skinny jeans met gaten op de knieën… helemaal van deze tijd! Boven de blouse kiezen wij voor een spijkerjasje van het populaire merk Levi’s (JAS2096). Dit merk staat bekend om het gebruik van denimstoffen. Vooral de jeans van Levi’s zijn al jarenlang een hit en doen het erg goed, onder welke leeftijdscategorie dan ook. De mouwen en capuchon van dit jasje zijn van grijs katoen. We love it!! Alle items van deze OOTW zijn verkrijgbaar op onze website. Wil je meer handige tips lezen en leuks outfits zien? Hou dan onze website + Instagram goed in de gaten!