Zon, bloemen, planten, jonge diertjes én nieuwe outfits… Wij worden al helemaal blij als we aan de lente denken. Daarom hebben wij alvast wat items voor de mini boys uitgezocht die superleuk zijn voor het voorjaar! De temperaturen liggen nog lang niet boven de 10 graden, waardoor je je amper kunt voorstellen dat het al bijna lente is… Maar nu het net maart geworden is, zit de lente er toch bijna aan te komen. Hier moeten je kids natuurlijk wel op gekleed worden. We gaan aan de slag voor je mini boy! Voor een goede basis van de outfit is een leuke zomerjas of voorjaarsjas wel handig. We hebben gekozen voor een groen bomberjack van het kinderkledingmerk Tumble ’N Dry (JAS2154). Deze stoere bomber is voorzien van een leuke gitaarprint. Onder deze bomber kunnen superveel soorten items gedragen worden. Eigenlijk passen er heel veel verschillende kleuren bij deze kleur donkergroen. Doordat er op het bomberjack een gitaarprint is gebruikt, kun je dit superleuk combineren met een ander soort printje, zoals een streepjes- of stippenprint. Daarom hebben wij bij deze outfit een rood met blauw gestreept T-shirt gelegd van hetzelfde merk: Tumble ’N Dry (TD4043). Ook een gestreept shirt van het kinderkledingmerk Z8 met druppels (ZA1484) vonden wij hierbij passen. Daarnaast hebben we nog twee items uitgekozen. Namelijk een jumpsuit en een gevlekte broek. Doordat er in deze foto items met verschillende printjes zijn gebruikt, hopen wij dat jullie zien dat er veel gespeeld kan worden met printjes. Er wordt vaak gedacht dat één printje in een outfit genoeg is, omdat het anders te heftig wordt. Maar niets is minder waar. Hoe meer printjes je gebruikt, hoe beter de outfit is! Daarom hebben wij ook de jumpsuit van Noppies (NO5624) en de gevlekte broek van Z8 (1612) erbij gelegd. Zo zie je dat je ook een superstoere outfit kan creëren met alléén maar printjes! Alle items op de foto en in deze blog zijn bij ons verkrijgbaar!