Het zal vast niet de eerste keer zijn dat je dit leest, maar panterprint is dé print van deze winter. En… deze trend is nog lang niet over! Daarom hebben wij deze week een outfit voor je samengesteld met daarin een supergave luipaardbroek. Als we door de jaren heen kijken is de luipaardprint eigenlijk nooit "uit" geweest. Heel, heel, hééél lang geleden, werden de huiden van een luipaard gebruikt om mensen warm te houden. Daarna droegen alleen de koninklijke families de huiden, als teken van macht en rijkdom! Ook kwam er een moment dat de dieren niet meer gedood mochten worden door jagers en werd alleen de print van het luipaard gedrukt op kleding. Zo werden de huiden van de dieren zelf gespaard! Eigenlijk zit er wel een grappig feitje achter de luipaardprint, want het luipaard gebruikt zijn print om niet op te vallen tussen de bosjes en bomen. Mensen dragen kleding met een luipaardprint echter om op te vallen, als een soort "statement piece". Wij gaan je nu vertellen hoe je deze print moet combineren. Eigenlijk is het heel erg makkelijk… De luipaardprint lijkt voor veel mensen te druk om met andere prints te combineren. Er bestaat alleen niets leukers dan print op print… zeker bij kinderkleding! Luipaard valt dus juist heel goed te combineren met andere prints. Dat willen wij je laten zien bij deze outfit of the week. Amazingkids krijgt steeds meer kledingstukken met de hippe print, waaronder deze broek van Vingino (VI1281). Het is een strakke broek die heel goed te combineren is. Daarop hebben wij voor de kleur rood gekozen. Deze kleur matcht erg goed met de luipaardprint. De trui en het shirt zijn allebei van het kinderkledingmerk Scotch R'Belle (SS3929 - SS3930). Daarbij hebben wij nog gekozen voor een leuke haarband van het merk Nik&Nik (NIK1749). Deze haarband is ook leuk om óver het haar te dragen, dus niet bij de oren onder het haar. Volgende week hebben we weer een andere OOTW voor je, dus hou onze site in de gaten! Alle items zijn te vinden op onze website!