Coole dudes en young hipster girls kunnen hun hart ophalen bij de nieuwe collectie van Indian Blue Jeans. De collectie zit vol met opvallende items, waarin ze toch zichzelf kunnen zijn. Fans van Indian Blue Jeans willen hun grenzen verleggen en eigen regels bepalen. Het merk geeft vorm aan die identiteit en stimuleert kids om zichzelf te ontplooien met kwaliteitskleding en opmerkelijke looks. Dit is super voor het zelfvertrouwen. De kleur oranje, streepjes, panter- en andere printjes kom je veel tegen in de zomercollectie. Wij hebben tien items van de zomercollectie uitgekozen, die wij als echte musthaves beschouwen! Linksboven zie je de oranje rok (IN1628). Dit is een sportieve rok en helemaal hip door de kleur en de strepen aan de zijkant. Dit zie je dit seizoen veel bij broeken, maar ook bij rokjes is het helemaal leuk. Onder het rokje zie je een broek met panterprint(IN1559). WE LOVE PANTERPRINT! En dit is ook iets wat je heel veel voorbij ziet komen. Hiernaast zie je twee sweaters(IN1547 en IN1627). Sweaters zijn ook helemaal leuk, vooral als je ze een beetje oversized en in je broek/rok draagt. De onderste sweater heeft ook nog eens ruffles op de voorkant.. extra leuk, dus! In het midden bovenin zie je voor de jongens een streepjesshirt (IN1560). Streepjes blijven wij leuk vinden! Dit shirt is simpel, maar toch erg mooi! Hieronder een jurkje in een supermooie blauwe kleur (IN1557). Dit jurkje heeft ook een lekker sportief model en past bij alle typen meisjes. Dan de blauw-wit-rode sweater (IN1573). Wij vinden ‘m helemaal leuk! Hij is een beetje in de stijl van Tommy Hilfiger met die kleurtjes en ziet er ook lekker sportief uit! Het shirt hieronder heeft een leuk printje en een leuke kleurencombinatie (IN1594). De short rechtsboven is van joggingstof en zit dus megalekker (IN1587)! Gelukkig is dit helemaal hip en kun je ‘m dus áltijd aan! Yes! De jeans hieronder is simpel (IN1575), maar supermooi. Welk item vind jij het állerleukst? Je kunt ze allemaal hier shoppen.