Wij vinden de pre-spring collectie van LOOXS echt superleuk! Een modieuze collectie met onverwachte details, een beetje glitter, maar met een grappige en sportieve draai. De LOOXS pre-spring collectie representeert aan de ene kant feestelijke luxe en aan de andere kant de lente die komt. De warme palmkleur die je in de collectie ziet terugkomen, vertegenwoordigt de gretige groene groei van de lente. De kleur navy-blauw, die als basis dient om de gehele collectie te verbinden, zorgt voor een klassieke en sportieve look. Natuurlijk is er ook dat vleugje zilver dat de collectie een beetje edgy maakt en helemaal LOOXS. Alles kan makkelijk worden gemixt en samengevoegd. Bij deze collectie voel je de luxe van de vakantie en de sportieve frisheid van de lente! Met deze collectie hebben wij een outfit of the week samengesteld. Om te beginnen hebben we hier een sweater in de basiskleur van de collectie gebruikt. Deze lichtblauwe sweater in zacht en lichtgewicht materiaal heeft geborduurde libellen die zijn afgewerkt met kleine, zilveren pailletten op de voorkant. De gestreepte bies maakt de sweater helemaal af. Het zilveren plooienrokje in een toffe glitterstof is erg makkelijk te combineren. Werkelijk alles past hierop. De sweater dragen we nu in het rokje. Over de sweater dragen we een gaaf lotuskleurig jack in sweatstof. De stof heeft een subtiel koper lurex draadje voor een supermooi effect. Extra detail: op de schouders zit een koperen folie dot-print. Onder de sweater kun je nog een leuk kraagje dragen om de outfit compleet te maken. Dit lichtblauwe kraagje met geborduurde libellen heeft handige elastiekjes aan de zijkant die dit kraagje goed op z’n plek houden. Om deze toffe outfit af te maken, horen er natuurlijk sportieve sneakers bij. Deze sneakers zijn van HIP en hebben witte veters en gouden glitteraccenten. De hak heeft een goudmetallic accent.