Het is altijd een feestje om nieuwe merken te ontdekken. Vooral als het een merk is dat supergoed bij jouw zoon of dochter past. Wij hebben de afgelopen tijd weer wat nieuwe merken aan ons assortiment toegevoegd. Check snel of er iets voor jou tussen zit! AI&KO Het nieuwe merk AI&KO is, net als haar grotere zus Aaiko, stylish en stoer tegelijk. Een comfortabele pasvorm hoort bij het merk en er worden mooie materialen gebruikt, waarbij bijzondere details niet ontbreken. De collectie bevat goede basisstukken, maar ook uitgewerkte eye cathers kun je verwachten. Omdat het merk erg veelzijdig is, kun je lekker mixen en matchen met de items. Ze zijn dus perfect met elkaar te combineren. Bij ons kun je de kleding shoppen van maat 140 t/m 176. JUMPING THE COUCH Jumping the Couch is een nieuw merk van de oprichters van Beebielove en Little Miss Juliette, maar nu speciaal voor de boys. Jongens blijven jongens en willen vaak springen, rennen, klimmen, stoeien en ravotten. Jumping the couch speelt hier op in door de eigentijdse en comfortabele collectie met het thema: unplug, jump & play.   Terug van weggeweest   BRIAN AND NEPHEW Brian and Nephew hebben wij al eerder in ons assortiment gehad, maar vonden we té leuk om niet te vermelden. Dit originele merk is eigenzinnig, casual-trendy en combineert deze eigenschappen met kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Het merk is voor jongens én meiden en geeft altijd een humoristische twist aan haar artikelen. Ze staat garant voor uiterst stijlvolle ontwerpen. FRANKIE AND LIBERTY Frankie & Liberty is ook een merk die wij al eerder hebben gehad, maar het vermelden waard is. Hippe tienermeiden kunnen hun hart bij dit merk ophalen. Ben je een meid tussen de 8 en 14 jaar oud? Dan is dit zeker een tof merk voor jou! Frankie & Liberty combineert stoer en krachtig met een vrouwelijke touch. Het coole en extraverte Frankie & Liberty meisje is een trendsetter en verkiest bijzondere details in materialen en prints boven traditionele jurkjes. Sporty flares, catwalk ruffles, mesh bomberjackets, skinny ankle height jeans… Frankie & Liberty heeft de tofste items!