Actieve, stoere jongens zijn op helemaal hun plek bij Antony Morato Junior, het kleine broertje van het merk Antony Morato. De stijl van casual sportswear is een handelsmerk. Het merk houdt deze stijl gaande door ieder jaar moderne collecties te ontwerpen met een stijlvolle uitstraling. Antony Morato heeft een relaxte stijl met een jonge uitstraling. De kinderkleding collectie is gericht op jongens van ±6 tot en met 16 jaar en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De collectie is stuk voor stuk gemaakt met fijne materialen en hebben bijzondere details. Amazingkids biedt alle kinderkleding items voor een fantastisch outfit. De ootw komt uit de zomercollectie en is sportief, maar stijlvol. De broek is een diep donkerblauwe sweatpants (AM1377), voorzien van steekzakken met ritssluiting, merknaam print aan de achterzijde en een tunnelkoord in de taille. Hierop wordt een blauw shirt (AM1381) voorzien van een merknaam print aan de voorzijde gedragen. Omdat dit nog koud kan zijn, kun je er nog een sweater (AM1393) over dragen. Deze sweater is rood, warm en heeft een zwart en grijze sierband. De jas is superleuk (JAS2124), je kunt ‘m namelijk aan beide kanten dragen. Ga je voor donkerblauw of voor geel? De stijl van dit kledingmerk is uitgesproken maar niet té opvallend. Jongens willen vaak wel bijzonder zijn in hun stijl, maar niet te opvallend. Bovendien is de kleding van dit merk goed te combineren, waardoor je snel en gemakkelijk een stoere look bij elkaar pakt. De kinderkleding van Antony Morato is verkrijgbaar van maat 128 t/m maat 176 en valt zoals je gewend bent.