Het is weer tijd voor een outfit of the week. Deze week hebben we twee outfitjes samengesteld voor de allerkleinsten!   Ahhh… babykleertjes kopen is zó leuk om te doen. Of je nu zelf zwanger bent, net bevallen of op zoek bent voor iemand anders, we worden er echt gelukkig van! Ook voor de allerkleinsten zijn er megaveel hippe items te scoren. Wij vonden het daarom natuurlijk geen straf om deze outfitjes of the week te maken! We beginnen met de meisjesoutfit. Hou jij van stoere, lieve of van superhippe kleding voor je kleintje? Wij hebben deze keer voor een combi gekozen. Het shirtje van Tumble ’N Dry heeft een superlief roze kleurtje met streepjes en merkprint op de borst. Het shirt is voorzien van een knoopsluiting bij de hals. Over het shirtje dragen we een superstoere en hippe tuinbroek van spijkerstof. De tuinbroek heeft steekzakken aan de voor- en achterzijde en is afgewerkt met felroze details. Onder de outfit worden natuurlijk nog lekkere zachte schoentjes gedragen. We zijn gegaan voor suède laarsjes van UGG. De heerlijk zachte, wollen voering en de afwerking met sheepskin zorgt ervoor dat die kleine voetjes zich altijd behaaglijk voelen, terwijl de elastische knoopsluiting het aan- en uitkleden voor jou een beetje makkelijker maakt. Om de outfit helemaal af te maken hebben we nog een blauw-wit gestreepte haarband met leuke strik aan de voorzijde van de outfit toegevoegd. De band is voorzien van een elastieken gedeelte. Dan de outfit voor de boys. We hebben gekozen voor een megavrolijke sweater die voorzien is van een drukknoopsluiting op de linkerschouder. De sweater heeft een tekstopdruk op de borst met glow in the dark. Hieronder willen we een stoere jeans dragen, maar hij moet wel lekker zitten. Daarom kozen we voor een soepel vallende jogg jeans met stretch in de stof en elastische boorden. De broek heeft een used-look wassing en is voorzien van een verstelbaar tunnelkoord in de tailleband. Aan de voetjes dragen we sokjes met een ingeweven patroon. Deze kun je kopen in een set van een paar groene en een paar zwarte sokjes. Kinderkleding meisjes:                        Kinderkleding jongens: Shirt: TD3932                                         Sweater: NO5600 Tuinbroek: QP3533                               Broek: VN1224 Haarband: QP3540                               Sokjes: ZA1637 Schoenen: SCH1323                              Schoenen: SCH1191