Joehoe! Wij hebben een nieuw merk, die we graag aan je voorstellen: Le Big. Een tof merk, opgericht in Amsterdam, met een passie voor kwaliteitsstoffen, breiwerk en kleur. Door de juiste mix van plezier, fashion, kleur en glitter ontstaan de leukste items bij Le Big. Grafische prints en neonaccenten ontmoeten elkaar, met daarbij een moderne en nieuwe visie op all-time klassiekers. Omdat je meisje er waarschijnlijk nog van houdt om in bomen te klimmen en buiten te spelen, wordt comfort met stijl gecombineerd. Zo kan ze lekker spelen en ook eindeloos theekransjes houden. Le Big wil er voor zorgen dat meisjes zichzelf kunnen zijn: eindeloos inventief, alert, ondeugend, dapper, verrassend, moeiteloos en soms een tikkeltje brutaal. In het kort: Klaar om de wereld te veroveren! De OOTW is gemaakt met items uit de nieuwe zomercollectie van Le Big. De basis bestaat uit een rokje en top. De rok (BIG1020) is lichtblauw met goudkleurig geplooid in een sierlijk all-over patroon. Hierop draag je de beige top (BIG1033) met korte mouwen. Deze is aan de voorzijde gedecoreerd met bloem-applicaties. Aangezien het nog wat frisser is, kun je over de top nog een blauw glittervestje dragen (BIG1029). Dit vestje heeft een ingebreid patroon aan de voorzijde en ingeweven lurex garen. Om de outfit af te maken draag je nog een superleuke witte haardband met sierlijke glitters op de zijkant (BIG1013) en een zilverkleurig glittertasje (BIG1019) met een gekleurde verstelbare schouderband. De tas is afgewerkt met leuke bloemen op de voorzijde. Check hier de vorige OOTW!