Langzaam begint iedereen zich klaar te maken voor de kerstdagen. De kerstboom is opgezet, je bereid je voor op het diner en bent aan het zoeken naar de perfecte outfit. Maar wáár ben je eigenlijk naar op zoek? Het is natuurlijk zonde om nieuwe kleding aan te schaffen die je verder niet meer draagt, omdat deze te netjes of te feestelijk is. Nee, we willen graag een feestelijke outfit waar we ook ná de feestdagen nog plezier van hebben! Om het je wat makkelijker te maken, hebben wij de feestcollecties van verschillende merken hier bij elkaar verzameld. Door gebruik te maken van ons handige zoekfilter vind je gemakkelijk en snel wat je zoekt. Voor de jongens kun je een leuke donkere of zwarte jeans combineren met een stoer overhemd van bijvoorbeeld Vingino , Gabbiano of Name It. Daar overheen kun je een matchende sweater of trui dragen. Om de outfit helemaal klaar te maken voor de kerstdagen, kun je hem afmaken met een leuke stropdas of vlinderdas van Name It . Ook een mooi colbert is natuurlijk perfect voor feestelijke gelegenheden. Voor de meisjes is er vaak meer keuze. Zo heb je jurkjes, rokjes, blouses, nette jeans en glitter leggings. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt, toch kun je vaak al met maar een paar glitteritems een hele feestelijke outfit creëren. Zo kun je een leuke rok en een bijpassende top of blouse afmaken met een feestelijke bolero en maillot of legging van Name It. Ook geven de losse kraagjes voor onder een trui, jurk of shirt van bijvoorbeeld Nik&Nik, Be A Diva of Vingino een mooie en verzorgde look aan je outfit. Let er dus bij de aanschaf van een kerstoutfit goed op of je de kleding als set of los van elkaar ook kan combineren voor een ‘gewone’ dag. Wanneer je hier een klein beetje rekening mee houdt, kun je erg lang plezier hebben van je nieuwe aankoop!