Waar denk je aan bij een logo met rode, witte en blauwe strepen? Juist, Tommy Hilfiger! Tommy Hilfiger is een merk met een sportief, maar klassiek randje. Wij helpen je in deze blog met het combineren van de kleding. De baby- en kindercollectie van Tommy Hilfiger bestaat uit stijlvolle kinderkleding met een Amerikaans college vibe. De nadruk ligt op klassieke modellen met een frisse, sportieve look, door het gebruik van mooie materialen en leuke prints. De collectie bestaat uit stoere polo’s en jeans voor de jongens en lieflijke jurkjes en schattige rokjes voor de meisjes. Wil jij dat je kids er zelfverzekerd bij lopen? Check dan hieronder onze tips! Voor de boys Als basis van de outfit gaan we voor een lichte spijkerbroek. Kijk bijvoorbeeld naar de broek TH1130. Omdat de onderkant licht is kunnen we daarboven wat donkerdere kleuren gebruiken. Daarom is een grijze sweater (TH1156) met een lekker warm vest (TH1157) eroverheen top voor de winter. Om de outfit nog een beetje kleur te geven is deze jas perfect: JAS1990. Voor de girls Het kinderkledingstuk van Tommy die voor de girls een must is, is deze sweater: TH1154. Het logo en de kleuren donkerblauw, wit en rood zijn dé identiteit van het merk Tommy Hilfiger. Wij zijn groot fan van deze sweater! Daaronder kunnen de girly girls het rokje TH1147 van Tommy Hilfiger dragen. De stoerdere girls kunnen gaan voor een spijkerbroek zoals TH1136 of TH1125. Omdat de winter alweer heel erg dichtbij komt, kunnen we niet meer zonder jas de deur uit. Dus maken wij deze outfit af met een lange zwarte jas (JAS2012). Over jassen gesproken… jongens en meisjes opgelet! Hebben jullie het al gezien? Een aantal Tommy Hilfiger winterjassen zijn in de uitverkoop, dus wees er snel bij! Jassen met een super goede kwaliteit voor een leuke prijs. Snel even op de site kijken, want op = op! Alle Tommy outfits kunnen aangevuld worden met ondergoed van Tommy Hilfiger om nog even dat laatste setje zelfverzekerdheid te geven. Alle items hierboven genoemd zijn terug te vinden op Amazingkids.nl, dus neem snel een kijkje!