Daar zijn we weer met een outfit of the week! Deze week staat de collectie van ByDanie in samenwerking met Vingino in het middelpunt. Begin september lanceerde styliste Danie Bles in samenwerking met het kinderkledingmerk Vingino een hippe najaarscollectie voor de echte it-girls! De collectie (maat 98 t/m 176) is all about mix & match. Echte eyecatchers binnen de collectie zijn blouses met ruffles, fake fur panter jackets, military jackets en fake leather pants, zoals Danie zelf zegt. Ook accessoires zoals broches, mogen zeker niet ontbreken. Toen Danie Bles achttien jaar was, verzorgde ze de styling voor testfoto’s bij de Elite Model Look. Danie is personal shopper en doet de styling van diverse bekende Nederlanders, onder meer van Sylvie Meis en Leontine Borsato. Danie Bles kun je onder andere ook nog herkennen van televisieprogramma’s zoals RTL Boulevard. Deze outfit is perfect voor de kleine fashionista’s onder ons. De zwarte lakbroek is een statement piece die heel veel gespot wordt op straat in de modesteden! Venyl is een synthetische stof die helemaal hot is op dit moment en ook wel lakleer genoemd wordt! Jasjes, broeken, rokjes, noem het maar op! Je komt ze allemaal tegen in deze stof. Daarom hebben we gekozen voor deze coole broek. Daarnaast hebben wij voor een groene Retour sweater gekozen en een opvallende panterprint jas. De broches van de collectie Vingino ByDanie maken de outfit helemaal af. Printjes en kleuren matchen is echt Danie’s specialiteit dus daarom kozen wij voor deze opvallende kinderkledingstukken. Je kunt natuurlijk altijd voor een wat rustigere outfit gaan en bijvoorbeeld voor een zwarte gebreide trui gaan op de lakbroek. Wij hopen dat jullie deze outfit net zo leuk vinden als dat wij hem vinden! Alle kledingstukken zijn te vinden op de site van Amazingkids.