Deze week hebben we een superstoere outfit voor de kleinste mannetjes samengesteld. Met de kerst in ons achterhoofd zijn we aan de slag gegaan. De feestdagen komen er namelijk alweer bijna aan. Wil jij weten waarom we bepaalde items hebben gebruikt in de outfit van deze week? Lees dan vooral verder… Het nette detail, oftewel de kersttouch die we aan deze outfit gegeven hebben, zijn twee dingen. Allereerst de nette blazer voor de kleine boefjes. Deze is stoer, maar netjes tegelijk. De blazer is van het kinderkledingmerk Tumble ’N Dry (TD3901). Het tweede kerstitem is het rode geruite blousje, die goed onder de groene sweater gedragen kan worden. De combi van de kleuren rood en legergroen gaan goed samen en zorgt voor een stoere uitstraling. De blouse en de sweater op zichzelf zijn erg stoer, maar door ze te combineren krijg je een nettere uitstraling. Beide items kunnen dus heel goed apart van elkaar gedragen worden, maar ook goed samen. Het combineren van deze items zorgt er sowieso voor dat uw kind het niet koud gaat krijgen gedurende deze winterse dagen. De blouse is van het kinderkledingmerk FLO (FLO1742) en de legergroene sweater met print is van het merk Tumble ’N Dry (TD3894). We hebben er een stoere jeans van Name It bij gecombineerd om de outfit lekker hip te maken. Er kunnen natuurlijk nog genoeg andere soorten broeken onder gecombineerd worden, zoals een blauwe jeans of een sweatpants. Omdat het grijs ook terug komt in de blazer kozen wij voor deze grijze jeans: NM3683. Om de outfit helemaal compleet te maken, hebben wij een superschattig aapje toegevoegd van het merk Happy Horse (HH1026). Alle items zijn te vinden op onze website Amazingkids.nl. Hopelijk tot volgende week!