Deze supercomfortabele outfit is de droom van elk jongetje tussen de zes en twaalf jaar oud. Deze jonge boefjes zijn over het algemeen (als het om kleding passen gaat) niet de makkelijkste. Het kost meestal al genoeg energie om ze een kinderkledingwinkel in te slepen. Voor deze jongens is het belangrijk dat de kinderkleding lekker zit. Met die gedachte in ons achterhoofd hebben wij deze OOTW gemaakt. Laten we beginnen bij het meest opvallende kinderkledingstuk van deze outfit. Namelijk de rode broek van het hippe kinderkledingmerk Nik & Nik. Deze sportieve sweatpants is aan beide zijdes voorzien van een witte streep en heeft handige steekzakken. Hierdoor kunnen de mannen stoer hun handen in de zakken doen. Deze sweatpants zit natuurlijk te lekker voor woorden en voorkomt hopelijk veel discussie wanneer er in de ochtend omgekleed moet worden. Nog een belangrijk kinderkledingstuk van deze outfit is de jas van Levi’s (JAS1989). Het is een stoere, maar ook opvallende spijkerjas. Dit komt door de witte teddykraag. De gehele binnenkant van dit spijkerjasje is gevoerd met de teddystof, behalve de mouwen. De spijkerjasjes met teddykraag zullen we het komende seizoen en volgend jaar nog heel veel terugzien, want die trend is nog lang niet over! De achterkant van deze jas is voorzien van een stoere tekst wat het jasje nog een tintje stoerder maakt. Onder het jasje hebben we gekozen voor een basic gestreept sweatshirt van het merk Little 10 Days. Eigenlijk kan onder het spijkerjasje alles gedragen worden, maar wij adviseren om het niet te combineren met een te drukke print. Dan word je misschien overweldigd door opvallende items. Een gestreept shirt zorgt precies voor de goede balans. Omdat het toch wel fijn is (zeker met het weer in Nederland) om de hoofdjes warm te houden, maken we de outfit af met een beanie. Deze grijze beanie is van het kinderkledingmerk Vingino. Met het rode labeltje matcht hij perfect met de rode broek. Dit was de OOTW voor deze week. Alle items zijn hier te koop en mocht je na deze blog één van de genoemde producten hebben geshopt, zijn wij natuurlijk altijd benieuwd naar foto's!