Scotch & Soda is het Amsterdamse kledingmerk dat een heel kenmerkend klassieke, maar toch een fashionable stijl heeft. Het merk laat zich beïnvloeden door de hedendaagse cultuur en invloeden vanuit andere landen. De kinderkledingcollecties van dit merk, genaamd Scotch R’Belle voor de meisjes en Scotch Shrunk voor de jongens, zijn dit najaar ook weer supertof! Wij gaan jullie wat musthaves laten zien die deze winter goed van pas gaan komen! We beginnen met een jas, want een jas is in de winter een heel belangrijk kledingstuk. Het moet lekker warm zijn, waterdicht maar natuurlijk ook lekker hip. Deze jas van Scotch R’Belle (JAS1996) is een meisjesjas die volledig op de trend van dit najaar en deze winter inspeelt, namelijk bont! Bontjassen zijn al jaren niet meer weg te denken uit het modebeeld, maar dit jaar zijn ze hipper dan ooit… zeker met een luipaardprintje! Voor de stoere boys is deze jas van Scotch Shrunk (JAS1884) precies wat je nodig hebt! Een bomberjack is natuurlijk altijd goed. Dit bomberjack is van leer en wol, wat hem heerlijk warm maakt. De teddy-kraag vinden wij nog het allerleukste aan deze jas. Dat maakt hem namelijk erg speels, maar ook bijtijds. Wat ook erg in de smaakt valt bij ons, zijn onderstaande kledingstukken van Scotch Shrunk. Het rood met zwart geruite blousje (SS3728) is een hele stoere blouse die je goed kan combineren. Dit blousje staat extra leuk bij jongens met heel licht blond haar of een getint huidje. De groene trainingsbroek (SS3768) is ook een heel leuk item dat misschien iets minder voor de hand liggend is. Als je deze trainingsbroek combineert met een tof spijkerjack of een oversized bomberjasje, heb je een nette, maar toch comfortabele outfit voor naar school. Wat wil je nog meer? Scotch R’Belle heeft ook genoeg toffe dingen voor de meisjes waar wij blij van worden. Kijk bijvoorbeeld naar dit te gekke sailorspetje (SS3790). Dit petje kan je outfit een stuk stoerder maken. Wij zouden hieronder voor een tule rok kiezen of juist voor een hele stoere boyfriend jeans met gaten. Deze trui met sierkraag (SS3803) is ideaal voor de winter: een warme trui die er erg cool uitziet. Een stoer spijkerrokje of een skinny jeans staat hier top onder. Er komen nog heel veel winteritems binnen van het merk Scotch Shrunk en Scotch R’Belle. Dus hou de site goed in de gaten als jij net zo’n fan bent van deze merken als dat wij zijn!