De meest modieuze vrouw op aarde is zonder twijfel de Parisienne. Wil jij je ook laten inspireren door haar style voor jouw fashionista? Lees dan snel verder! Parijs is op het moment dé modehoofdstad door de grote modehuizen en de haute-couturehuizen die hier gevestigd zijn. In veel verschillende wijken kun je alles vinden wat je maar wilt als het om kleding gaat. Naast de oudere mensen die er in deze stad geweldig uitzien, lopen de kids er ook meer dan hip bij. Daarom hebben we van hippe kledingstukken met een frans randje een outfit gemaakt die supertof is! Het basisstuk van deze OOTW is natuurlijk de zwarte tuinbroek (VI9871). Tuinbroeken zijn weer helemaal hip and happening voor meiden en het begint nu zelfs ook voor jongens hip te worden! De tuinbroek was natuurlijk ontworpen als functioneel kledingstuk voor de boeren, die het nu nog steeds gebruiken. Sinds de jaren 60 begonnen jongeren dit kledingstuk ook te dragen, waardoor het een mode-item werd. We hebben een rood-gestreepte trui gekozen van het kinderkledingmerk Scotch R’Belle (SS3761) voor onder de tuinbroek. Omdat de winter eraan zit te komen kan een lekkere warme tui natuurlijk geen kwaad. De trui is voorzien van een witte streep, iets dat typisch Frans is. Om de outfit nog iets speelser te maken kan je het blauwe sierkraagje van het nieuwe kinderkledingmerk LOOXS (LOO1036) onder de trui dragen. Het jasje die heel goed bij deze outfit past is die van het kinderkledingmerk Vingino (VI9896). Deze jas is voorzien van een crèmekleurige teddy-stof. Met deze jas ben je helemaal hip voor dit najaar en de winter... neem dat maar van ons aan! Teddy-stof is dit seizoen namelijk helemaal hot. Hoe cool vind jij deze outfit? Tuinbroek: Vingino - VI9871 | Trui: Scotch Shrunk - SS3761 | Jas: Vingino - VI9896 | Kraagje: Looxs Revolution - LOO1036 Volgende week komt er weer een nieuwe outfit of the week online. Dus stay tuned en hou onze website in de gaten!