De winteraccessoires van dit jaar zijn weer té leuk en superhip! Sjaals, hoeden, mutsen, tassen, noem het maar op. Wil jij weten wat we allemaal op dit gebied voor jullie in huis hebben? Lees dan vooral verder! Het najaar is nog maar net begonnen en de dagen beginnen al iets kouder te worden. De winterkleding kan weer tevoorschijn gehaald worden en de zomerkleding kan helaas weer achterin de kast opgeborgen worden. Omdat de temperatuur dit najaar over het algemeen alleen maar zal gaan dalen in Nederland, is het natuurlijk niet de bedoeling dat iedereen ziek wordt. Daarom zetten wij de leukste winteraccessoires voor je op een rijtje, zodat je hip én gezond de winter doorkomt! Visserspetten Dit accessoire is voor de modemeisjes! Visserspetjes zijn op het moment helemaal hip and happening en als kleine fashionista mag hij niet ontbreken in je kast. De visserspetjes werden al in 1840 geïntroduceerd als een mode-item door Queen Victoria. Kun je nagaan hoelang deze pet al in het modebeeld te zien is! Meerdere kinderkledingmerken zijn meegegaan met deze trend. Kijk bijvoorbeeld naar het superleuke visserspetje van Scotch R’belle (SS3790) of naar die van Nik&Nik (NIK1358). Beanies In de vorige blog hebben we de beanie al vrij uitgebreid besproken. De beanie is een nonchalantere versie van de normale muts, hij hoort een beetje oversized te vallen en niet strak om het hoofd. De beanie maakt een outfit voor zowel jongens als meiden superstoer! De kinderkledingmerken O'Neill en Vingino hebben beanies in hun collecties zitten. Tassen Omdat de scholen nog niet heel erg lang geleden begonnen zijn, verkopen veel kinderkledingmerken schooltassen. Dit jaar zitten er heel veel stoere tassen tussen die vooral bij de jongensitems staan, maar meisjes kunnen ze natuurlijk ook dragen! Wij kunnen best begrijpen dat de stoere meiden ook graag met een legerprint rugzak door school willen lopen. Er zijn veel rugzakken en handtassen bedrukt met legerprints en neonaccenten. Zo loop je er nog eens hip bij op school! Dit waren een paar winteraccessoires die nu al verkrijgbaar zijn bij Amazingkids. Maar er komen natuurlijk nog veel meer winterspullen aan, want de herfst en winter zijn nog lang niet over!