Als je Amazingkids volgt op Instagram, heb je ze weleens voorbij zien komen: de outfit of the week! Vanaf nu wordt er wekelijks een blog geschreven, passend bij deze outfit. Waarom hebben we deze items gekozen, waarom deze kleurencombinatie en wat heeft deze outfit met de laatste trends te maken? We geven antwoord op al deze vragen, dus: stay tuned iedere week! De winter komt er alweer bijna aan en dat betekent dat de winterjassen weer uit de kast gehaald kunnen worden! Behalve als-ie versleten is, want dan wordt het tijd voor een nieuwe! Ook mutsen, sjaals en handschoenen kunnen weer tevoorschijn komen. Beanies waren vorig jaar al trending onder volwassenen, maar dit jaar doen ook de kinderkledingmerken hieraan mee. Beanies zijn gebreide mutsen die vooral functioneel zijn, omdat mutsen de hoofdjes natuurlijk warm houden. Zeker in het koude Nederland is dit erg handig. Naast het functionele aspect van de muts, komen er ook steeds meer variaties op dit gebreide hoofdaccessoire! Hier zijn de Beanies uit voort gekomen. Beanies zijn namelijk een nonchalantere variatie van de normale mutsen. Ze horen oversized te vallen, wat voor een superstoere look zorgt! De beanie is verkrijgbaar voor zowel jongens als meiden. Shirt: LMTD - LMTD1290 | Broek: Indian Blue - IN1477 | Vest: NIK&NIK - NIK1530 | Jas: JAS2008 | Beanie: O'Neill - ON2321 De rest van deze outfit is vrij basic gehouden qua kleuren, zodat de beanie erg opvalt en eruit springt. Zo’n outfit kan je natuurlijk ook samenstellen met andere accessoires, zoals een sjaal, schoenen of een tas.