We worden overspoeld met hele toffe jongenskleding. Elk seizoen zijn er weer een paar trends die niet mogen ontbreken in de kledingkast van de boys en wij zetten ze voor jullie op een rijtje! De stoere sweatpants die iets strakker valt, is een item dat erg vaak gedragen gaat worden dit najaar. Bijna elk merk heeft een variatie op dit model in hun collectie zitten. De sweatpants is vaak voorzien van stoere kniestukken of andere details. Deze broek is niet een broek die persé alleen met activiteiten zoals sporten gedragen kan worden. Hij kan ook gewoon op normale dagen gedragen worden met een netter shirt erop. Dit komt steeds vaker voor bij de jongenskleding! Kijk bijvoorbeeld naar de sweatpants van Retour (RET2952) of van het merk Gabbiano (GAB1160). Waar wij ook heel erg fan van zijn is het rood geruite blousje! Deze blouse was een paar jaar geleden vooral voor meiden de trend, maar dit jaar is de blouse helemaal geïntegreerd in de jongenskleding. Onder andere de merken FLO en LTB hebben deze blouse in hun collectie zitten en WE LOVE IT (FLO1740 en LTB1093)! Jongens met blond haar, bruin haar of getinte jongens, het maakt niet uit! Iedereen ziet er superstoer uit in dit blousje!   Bomberjasjes zijn al jaren trending en het houdt maar niet op! Dit is dus zeker een musthave die ook dit jaar niet mag ontbreken tussen de jongenskleding! In de wintercollectie van 2017/2018 hebben wij veel gewatteerde bomberjassen en bombervesten voorbij zien komen. Sommige van deze bomberjassen zijn overduidelijk een stoere winterjas. Maar een dunner gewatteerd bomberjasje is ook goed als vest te dragen of als tussenjasje voor in de herfst of lente! Dit is dus superhandig! Scotch Shrunk heeft een winterjas in bombermodel (JAS1884) en Name It een iets dunner model (JAS1944).   Nog lang niet alle wintercollecties zijn binnen, dus er komt nog veel meer! Hou de site goed in de gaten voor meer jongenskleding en wij zullen je op de hoogte houden van de laatste trends!