Alle Ninni Vi fans opgelet! Het is weer bijna zover: morgen (24 augustus) zijn alle nieuwe items van het populaire kinderkledingmerk Ninni Vi in de winkels en online beschikbaar, eindelijk! Ninni Vi, opgericht door eigenaresse Christie Ott, die begon met het ontwerpen en maken van kleding voor haar twee dochters, Lynn & Evy (Ninni en Vi). Vanaf moment één was dit merk al een groot succes en dit kwam niet aan als een verrassing voor eigenaresse Christie Ott. Ninni Vi is perfect voor moeders die hun dochters sportief, stoer, comfortabel en trendy willen kleden. De unieke prints en designs worden gecombineerd met zachte stoffen en een groot draagcomfort. Ninni Vi onderscheidt zich door het combineren van subtiele details, flitsende kleuren en mooie prints, wat leidt tot stoere en sportieve looks. De nieuwe collectie van dit najaar is ook weer supersportief en leuk! De kleuren die het meest gebruikt worden zijn donkerblauw, donkerrood, geel en antraciet. Wij zijn gek op de herkenbare jurkjes van Ninni Vi, die elk seizoen weer een nieuw leven ingeblazen worden. De items met een all-over print of een effen kleur worden vaak gecombineerd met een grote applicatie op de voorzijde of achterzijde. Het kinderkledingmerk valt over het algemeen wat strakker dan andere merken. De kleding zit vrij nauw aangesloten op het lichaam, maar door middel van de comfortabele stoffen vinden kinderen dit niet minder lekker zitten. Naast de nieuwe collectie van het merk is er online ook een zeer grote voorraad Ninni Vi verkrijgbaar in de outlet. Eigenlijk is er altijd sale bij Amazingkids. U kunt het gehele jaar leuke sale-items van het merk shoppen tegen aantrekkelijke prijzen. Kortingen kunnen flink oplopen tot wel 70%. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Amazingkids.nl. Als je echt niet kunt wachten, kun je hier alvast even spieken naar wat previews van de nieuwe collectie… Leuheuk!