We moeten er toch echt aan geloven, het najaar zit er alweer bijna aan te komen. Gelukkig zit daar ook iets positiefs aan, namelijk een nieuwe kinderkledingkast!   Je wil er natuurlijk wel hip bij lopen wanneer de zomervakantie weer afgelopen is. Daarom hier wat inspiratiebeelden voor kinderkleding, waardoor je misschien wel iets meer zin krijgt in het najaar, want ze zijn weer erg leuk! Het nieuwe merk Little10Days is een nieuw kinderkledingmerk bij Amazingkids dat heel erg met de tijd mee gaat. Voor de kleine fashionista’s onder ons (zowel jongens als meiden), is het handig om dit merk goed in de gaten te houden! Een merk dat we ook zeker in de gaten moeten houden is het kinderkledingmerk Penn & Ink! Dit kinderkledingmerk is alleen voor meiden en erg up-to-date als het gaat om de laatste mode. ‘Oversized kleding’ is iets waar ze veel mee doen, zoals vesten die erg groot vallen of jassen. Dit geeft je outfit een hele stoere touch! Kinderkleding van het nieuwe merk B.Nosy scoor je voor elke gelegenheid. Of het nou voor op school, voor op een feestje of voor thuis is.. Je kunt mixen met verschillende kleuren en stylen, waardoor je een flinke dosis vrolijkheid aan de kledingkast van jouw kind toevoegt! Ook het merk LOOXS Revolution is nieuw dit seizoen. De eerste collectie is gekenmerkt door hun sportieve stijl. LOOXS is verkrijgbaar in een girlscollectie vanaf maat 116 t/m 176, en de toddlercollectie vanaf maat 80 t/m 104. Do you have the looxs? Voor de pasgeboren jongens en meisjes hebben we natuurlijk ook genoeg leuks! Voor de echte kleine newborns kun je snel uit een minder groot assortiment kiezen, maar Amazingkids heeft ook superveel leuks voor de kleinsten. Kijk bijvoorbeeld naar de merken Z8 en Feetje, waar je waarschijnlijk al vaker van gehoord hebt. Kleinere kinderkledingmerken zoals Lucky no. 7 bieden ook hele leuke kinderkleding! Als je nieuwsgierig bent naar hun collectie, klik dan hier op de site. Hou de site goed in de gaten om zo snel mogelijk jouw kinderkledingstukken te bemachtigen!