Het najaar komt steeds weer een stukje dichterbij. Dat betekent dat de eeuwige zoektocht naar de winterjassen weer van start gaat. Een winterjas moet aan heel veel eisen voldoen... Een goede winterjas moet lekker dik zijn, zodat je het natuurlijk niet koud krijgt. Het liefst waterdicht... Niet te ‘poofy’, wat snel gebeurt met een winterjas, en het liefst ook nog eens superhip! Winterjassen zijn over het algemeen wat groter, omdat een winterjas gevuld is met een synthetische vulling. Een goede winterjas is voor 60% tot 70% gevuld met wol! En daar kan je zo twee jaar mee doen, zolang je niet te veel groeit natuurlijk. ;) Het is dus niet niks om een winterjas te zoeken, dat begrijp je wel. Het grote assortiment winterjassen is dit jaar bij Amazingkids echt enorm leuk! Alle kleuren, maten en pasvormen zijn weer van de partij. Dus neem snel een kijkje! De iets minder warme jasjes, zoals spijkerjasjes worden in de winter niet officieel gezien als jas, meer als vestje. Dat komt omdat de stof Denim niet heel warm is. In de zomer kan je een spijkerjasje wel als jasje gebruiken. Toch blijven de spijkerjasjes altijd leuk en hip! Spijkerjasjes werden vroeger grotendeels gezien als meiden jasje of -vestje, maar tegenwoordig worden spijkerjasjes ook superveel gedragen door jongens. Een spijkerjasje kan namelijk ook superstoer zijn. Het kinderkledingmerk Vingino vond de spijkerjasjes ook heel stoer voor jongens en heeft deze winter een aantal spijkerjasjes voor jongens op de markt gebracht. Kijk bijvoorbeeld naar dit linker mediumblauwe spijkerjasje van Vingino (VI9762), die versierd is door middel van beschadigingen, verfspatten en een hele stoere print aan de achterzijde. Ook is dit rechter jasje(JAS1861) helemaal hip! Het wolle kraagje zorgt voor een hele stoere look! Met één van deze jasjes loop je er helemaal fashionable bij. De meisjes zullen dit jaar heel erg veel in neppe bontjassen gaan lopen. Deze winterjassen zijn namelijk, naast supercomfortabel en heerlijk warm, ook nog eens modebewust. Wat wil je nog meer? Deze superschattige jas van Kiestone(JAS1859) past precies bij deze trend. De bomberjacket is nog steeds één van de populairste jassen. Voor zowel jongens als meiden blijft de bomberjack fantastisch! Dit najaar zul je 't weer heel vaak tegenkomen, want geef toe.., niemand kan nee zeggen tegen een bomberjacket! Deze bombers zijn flink gevoerd, zodat ze heerlijk gedragen kunnen worden als winterjas: links is een meisjesjas van Scotch and Soda(JAS1866) en rechts een stoere bomber van Indian Blue voor jongens(JAS1801). Voor veel meer andere soorten winterjassen klik je hier! Wees er snel bij, voordat jouw perfecte winterjas in de handen ligt van iemand anders.