Babykleding kopen is altijd leuk om te doen, of het nou voor jezelf is of voor iemand anders. Ook voor de allerkleinsten zijn er heel veel hippe items te scoren bij Amazingkids! De hippe modemerken voor kinderen vliegen je om de oren, maar ook voor de allerkleinsten zijn er superveel leuke merken. Met het najaar in het vooruitzicht komen de nieuwe babykledingcollecties weer binnen. Dat betekent nieuwe kleuren en prints. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij tien verschillende hippe babykleertjes op een rij gezet voor jongens en meiden.
ki3605 ki3623 za1509 nm3283 za1484
th1137 jas1838 th1141 fe2398 ki3604
No 1. Dit horizontaal gestreepte jurkje van kiezeltje is erg schattig. Combineer dit jurkje met een leuke legging eronder om de outfit nog vrolijker te maken. No 2. Een heerlijk glitterrokje om iedereen in de feeststemming te brengen. Schattiger kan je het niet krijgen! No 3. WILD ONE voor de echte stoere kleintjes. De all-over spikkelprint maakt deze romper speelser en nog een ‘spikkeltje’ stoerder. ;) No 4. Een sportieve donkerblauwe trainingsbroek voor jongens van het merk Name It. Naast dat deze broek lekker sportief is, zit deze broek ook nog eens super comfortabel. Je kleintje zal deze broek niet meer uit willen trekken. No 5. De horizontale strepen met een dripping print is van het babykledingmerk Z8. Het jongens shirtje staat superstoer op een spijkerbroek! No 6. Jouw kind loopt er sowieso hip bij met het merk Tommy Hilfiger. Sinds kort verkoopt Amazingkids ook Tommy Hilfiger babykleding. Wie kan er nou nee zeggen tegen dit meisjes shirtje? No 7. Deze fel-blauwe winterjas voor jongens zorgt ervoor dat jouw kleinste het niet koud kan krijgen dit najaar. De kleur zorgt er ook nog eens voor dat je kleine boef er niet zomaar vandoor kan rennen. Win-win situatie! No 8. De grijze sweater is een basic item die in geen kast mag ontbreken. Met de vlag en letters van Tommy Hilfiger erop, verandert de basic trui in een modebewuste trui voor jongens. No 9. Denim everywhere! Denim blijft terugkomen en zal nooit verdwijnen. Daarom dit speelse jurkje van Feetje. No 10. Trainingsbroeken zijn helemaal de trend van het moment. Ze zijn er in alle kleuren en maten. Deze rode meisjesbroek met aan de zijkant zwart en witte strepen is van het merk Kiezeltje. Deze tien items zorgen ervoor dat je kleintje er weer helemaal hip bijloopt! Kijk hier voor nog veel meer andere babykleding.