De ‘grotere’ meiden weten tegenwoordig precies welke meisjeskleding ze wel en juist niet cool, hip en stoer vinden. Discussies die hier bij horen, komen jullie vast bekend voor... Is de kleding wel hip genoeg voor naar school of kleding die ineens te kinderachtig is; het hoort natuurlijk bij de leeftijd. Toch is het niet altijd leuk… Daarom willen wij je graag op weg helpen met een aantal leuke merken voor meisjes tussen de acht en zestien jaar. Het eerste meisjeskledingmerk dat we aan je voor willen stellen is Geisha. Dit merk heeft collecties met prachtige stoffen en patronen. De shirts en blouses hebben over het algemeen een volwassen uitstraling en zijn veelal uitgevoerd in rustige kleuren. Dit merk verkoopt ook voor volwassen vrouwen, dus sommige uitvoeringen van de volwassen collectie heeft Geisha ook vertaald naar meisjeskleding. De meisjeskleding van Circle of Trust heeft een wat volwassenere uitstraling. Dit is een Fair Trade label en hecht veel waarde aan duurzame productie. De kleding van Circle of Trust verschilt niet heel veel van de volwassen collectie. Dit is dan ook de reden dat veel meisjes zich aangetrokken voelen tot deze kleding. Ook Levi’s meisjeskleding is weer terug van weggeweest. Het label heeft toffe logo shirts die te gek staan op elke jeans, short of denim rok. Zo creëer je een modieuze outfit met een stoere uitstraling. Het leuke is dat deze logo-shirts al verkrijgbaar zijn vanaf €17,50. In dezelfde sportieve categorie hebben we ook het merk Ballin Amsterdam. Combineer één van deze toffe shirts of sweaters met een comfortabele jeans of juist met een leuk rokje en jouw dochter kan helemaal hip de deur uit! Voor de echte dames ben je aan het goede adres bij Penn & Ink een stijlvol merk van mooie kwaliteit. Dit meisjeskledingmerk is nieuw op de website van Amazingkids. Voor de echte fashionista’s zit je helemaal goed bij het nieuwe merk Little 10 Days. Dit merk is bijna volledig unisex en loopt tot en met maat 164. En als er iets helemaal trending is deze tijd, dan is dat wel unisex kleding. De kinderkleding van dit label hoort over het algemeen vrij oversized te vallen, wat een erg stoere look geeft. En als laatste is het merk LMTD natuurlijk volledig gemaakt voor de stoere tieners. Dit label gaat ook erg goed met de tijd mee, want ze gaan hele vette dingen verkopen dit najaar. Dus hou dit merk ook zeker goed in de gaten! Zit hier nou een merk tussen die jou erg aanspreekt? Al deze merken zijn te vinden op de site Amazingkids.nl en zorgen ervoor dat jij er weer hip bijloopt dit najaar. Dit kan zeker niet meer misgaan!